kuba8422 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam wszystkich forumowiczów Przyszedł czas aby pochwalić się swoją furką Audi a4 1,6 niestety, 98r avant - 2 x elektryczne szyby - 4 poduchy - klimatronic - radio JVC kd-avx44 + kamera cofania - 6 głośników + subwoofer - felgi 16" - gleba -50 większej się nie dało bo nie wjechałem do - xenon hid oczywiście - dorezane halogeny przeciwmgielne - zawieszenie gwint TA-Technix W planach na pewno zmiana migaczy na białe , zastanawiam się co zrobić z tylnymi lampami ale chyba wymienię na po lift i montaż podłokietnika. O to kilka fotek A to zdjęcie jest po glebie
rafalekx Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 te halogeny to chyba nie są ori? A co do autka jest ok ale felga do zmiany :gwizdanie:
lucabianco Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Przy takiej glebie jakieś inne felgi musowo. ;d
.Szczepan. Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Całkiem niezła bryka. Mogł byś wrzucić jakąś fotke z glebą z ujęcia bocznego?? Bo tez mam zamiar glebę zrobić.
michu93 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 do tych halo i lamp przednich przydal by sie jeszcze grill po lifcie bo tak byle jak to wyglada moim zdaniem fele do zmiany i brakuje mi tu relingow... :gwizdanie: a i co to sa za halogeny?
Rekomendowane odpowiedzi