DARIO88 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ja regenerowałem w turbo team na lubelskie 34 i moge polecic a MAx turbo ponoć sa dobrzy ale drodzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peja28 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ja regenerowałem w turbo team na lubelskie 34 i moge polecic a MAx turbo ponoć sa dobrzy ale drodzy dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIO88 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 czy zna ktoś dobrego lakiernika z okolic olsztyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 ja znam w oln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ja znam w oln kogo polecasz? robiłeś coś u niego? chodzi mi głównie o nadkola przód :/// i pare zaprawek? Witam ! Czy zna może ktoś dokładny adres do p. Adama na Track Jeżeli tak to bym prosił aby ktoś wrzucił Pozdro! Witam! Odświerze temat bo 5 lat nikt nic nie pisał o Adamie z Tracka w Olsztynie. Czy on jeszcze istnieje w tym samym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano04 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Tak jeszcze tam jest, warsztat znajduje się na ulicy Trackiej nr nie pamiętam ale jest on za hurtownią budowlaną IZOBUD Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Warsztat jest ale tam juz nie mam Adama z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer_1989 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zna ktos jakiś kontakt do Pana Adama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Zna ktos jakiś kontakt do Pana Adama? on juz chyba nie zajmuje sie naprawą aut z tego co mi sie o uszy obiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiolsztyn Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Panowie, kto w końcu ma warsztat na Tracku? Pan Paweł czy Pan Adam? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Paweł Adama juz tam nie ma jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Criss90 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam. Kupiłem ostatnie B5 FL, ale światła mijania w nim to jakaś kpina. Poleci ktoś kogoś w Olsztynie, kto zajmuje się regeneracją odbłyśników, soczewek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi