Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecam w Olsztynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz ja mam problem i nie wiem gdzie w Olsztynie z nim udeżyć.. Czuję że automat mój kończy żywot.. jakieś sugestie?? I nie pytam o tanio ale o dobrze (ASO odpada).

Witam napisz na PW.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam warsztat Adama - facet zna sie na rzeczy!!! :oklaski:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

A co sadzice o warsztacie u Piotra na ul Towarowej (baza PKS)

Ja robie swoje auto albo u zanajomego (serwis bosch) albo na Likusach u Jana i jego polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poczytalem ten watek i pojechalem na Track do Adama. No i tak, diagnoza problemu trwala ok. 10 sekund (mialem problem z paskiem wielorowkowym, piski przy skreconych kolach). Naprawa ok. 3 godzin i auto zrobione. Cena mysle ze tez przystepna. Bylem wczesniej w innym warsztacie i probowali mi wymieniac jakies czesci ale to nie pomagalo juz bylo blisko wymiany napinacza ( a w moim audi komplet to ok. 500 zl ) dobrze ze sie nie zgodzilem, po prostu nie wiedzieli o co chodzi.

Polecam warsztat na Tracku w Olsztynie. :good: :good: :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,ja chcę polecić pana Pawła elektryka z warsztatu na Metalowej 7,miałem problem z czujnikami temp. i wysokim spalaniem .Wg opinii wyżej podjechałem,popatrzył dwie wizyty i po zawodach.Szybko i trafnie i w miarę taino javascript:void(0);

Opublikowano

Witam,ja chcę polecić pana Pawła elektryka z warsztatu na Metalowej 7,miałem problem z czujnikami temp. i wysokim spalaniem .Wg opinii wyżej podjechałem,popatrzył dwie wizyty i po zawodach.Szybko i trafnie i w miarę taino javascript:void(0);

Dzięki za pozytywną opinię :wink4:

Dla klubowiczów logi za free ale tylko logi...

usterki usuwamy po zniżkach :cool1:

Pozdrawiam

diagnostyka vag, mechanika i elekromechanika tel. 609 199 409 [Paweł]

Zapraszam serdecznie :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja też musze się pochwalić, że bylem u Pawła. Szybko załatwiony temat z elektryką (a nie był to typowy problem), a i przy okazji pare innych rzeczy podpodowiedział i sprawdził. Z całą odpowiedzialnością POLECAM i pozdrawiam ma sie rozumieć ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć.

Ja ma taki troszkę nietypowy problem.

Chcę kupić auto, (B6 AVF z 2004 roku) które stoi w Olsztynie.

Auto ma iść w leasing i będzie obligatoryjnie przegląd przez Dekre.

Dekra dekrą a ja chciałbym jeszcze zrobić przegląd przed kupnem na własną rękę.

Jako że jestem z Gdańska, Olsztyn znam mało.

Auto ma książkę serwisową i jest serwisowane w Audi Palmowski.

Jaką macie opinię o tym serwisie ? Watro tam pojechać ?

A może możecie polecić kogoś, kto jest w stanie zrobić pełną diagnostykę i ocenić stan blacharki

pod kątem wypadkowości ?

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam probowalem znalezc informacje gdzie znajduje sie warsztat u adama ale niestety nic nie znalazlem. jesli ktos zna dokladne namiary poprosilbym o udostepnienie mailem.

dziekujei pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a w okolicach Ełk/Białystok są jakieś dobre warsztaty?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, wiem żewątek jest stary, jestem w okolicy Olsztyna kilka dni, proszę dajcie mi namiary na warsztat Adama na Tracku, adres i nr tel. dzięki.

Opublikowano

Jak jesteś na Tracku, to przed biurowcem Gazety Olsztyńskiej skręcasz w lewo i w dół.

Na wprost jest wjazd do hurtowni mięsnej.

Jak nie potrzebujesz akurat mięsa i wędlin to jedż po prawej drogą do samego końca i po łuku w lewo.Stoi parę gratów.

W ciągu warsztatów po środku...mniej więcej. :>

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

również polecam Pawła

Opublikowano

witam

na potwierdzenie tego, co wyżej napisane, również szczerze polecam Pawła. byłem u niego pierwszy raz, namiar miałem właśnie z tego forum. człowiek uczciwy, rzetelny i co najważniejsze fachowiec w tym co robi:)

pozdrawiam wszystkich z Pawłem na czele.............

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też chciałem polecic Pawła :) jest lepszy niz Turbodymoman i Super Es razem wzięci :decayed: Walki było dużo ale ostatecznie Victoria :good:

Paweł zrobił veni vidi vici i po sprawie :cool1: Dzięki Paweł jeszcze raz :cool1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Dzięki namiarowi z forum miałem przyjemność poznać Pawła. Dwukrotnie w okolicznościach zdarzeń awaryjnych mojego auta, Paweł okazał pomocną fachową dłoń a dodatkowo (co jest dla mnie osobiście najistotniejsze) okazał się człowiekiem sympatycznym i bezinteresownie bardzo uczynnym. POLECAM.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam również Adama :) Chłopak zna sie na rzeczy i nie bierze worka pieniędzy :cool1:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam !

Czy zna może ktoś dokładny adres do p. Adama na Track

Jeżeli tak to bym prosił aby ktoś wrzucił

Pozdro!

• 3 lata później...
Opublikowano

W

Edytowane przez dziaba5

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie potrzebuje opini na temat MAX-TURBO z Olsztyna. Regenerował ktoś turbinę w tym zakładzie? Który zakład regeneracji turbin w Olsztynie możecie polecić z własnego doświadczenia?