Ogorafal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam już jestem na forum jakiś czas a nie miałem przyjemności wrzucenia fotek , sorrki za opóźnienie :gwizdanie: Moja mała " Bestia " - silnik 2,5 TDI V6 AKN - tapicerka skórzana grafitowa - zawieszenie Bilstein B4 - felgi Ronal 16' Ogólnie standard albo lekkie modyfikacje o których nawet nikt nie pamięta. :yahoo: [br][br][br][br][br][br][br][br][br][br] :pijacy: PS. Felgi widoczne na zdjęciach znajdują się u mnie na liście do sprzedaży 1200 zł - opony Bridgestone ER300 215x55x16 - opony Bridgestone ER30 205X55X16 Ewentualnie też w najbliższym czasie zmienię zawieszenie ... :scrachin: Pozdro Wszystkim !
Johnyjurek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wszystko pięknie , ładnie tylko czemu kupiłeś takie ochydne lampy tylne ?
Ogorafal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 Takie dostałem Gratis :> przy zakupie samochodu Kiedyś miałem w planie je zmienić ale to tylko plany, na razie będę zmieniał zawiechę i kółka na A8 style
Ogorafal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zamierzam kupić 17' bo większe to już ciężko zwłaszcza w Nowym Sączu, bo ścieżki zwłaszcza u nas to tragedia ! STANDARD 17' Lub ewentualnie te poniżej ... co proponujesz tyle że te ze drugie to jakaś chińszczyzna ( chociaż te wyżej też nie wiem czy nie żółte rączki wykonały)
Johnyjurek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 1 Propozycja jest bardzo dobra z tym żę w rozmiarze 17' nie oddają żadnego uroku. 2 Propozycja jak dla mnie odpada całkowicie...
Kulek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Z tych dwóch opcji to tylko 1 opcja Ale niedługo będą nowe ścieżki w N.S bo już remontują
mrogal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ladna furka tylko co to za zaslepki na spryskach ?
Ogorafal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 jedna strona zaślepek jeździ ze mną w schowku , a drugiej nie miałem ale w najbliższym czasie postaram się naprawić usterkę
Buszek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 kolega zgubil widocznie tak jak ja zaslepki bedziesz gdzies zamawial? bo mi potrzebna tez jest ale chcialbym dostac juz malowana to mozesz podzielic sie skad zalatwisz Auto felgi bralbym 1 ale na 17" to serio kiepsko wygladaja no i te lampy tyl
soolek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ładna, ale zacznij od zmiany lampek z tyłu na ori lub coś podobnego, mniej rzucającego się w oczy, bo te są ... Twoje felgi są całkiem fajne i poszedłbym na Twoim miejscu w ten sam/podobny wzór, tyle że 2 rozmiary większe.
kudalty66 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam, fajne autko w powanym motorze , co do zaslepek na spryski ja zamawialem w serwisie VW/Audi, cena 40 zeta za sztuke, sa w podkladzie do malowania, ale ori i to jest ważne,. P.s. te lampki naprawde nie pasuja pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi