Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Audi s-line 2005 silver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

dorzucam pare fotek mojego nabytku:) oczywiscie przed modami, prosze o ocene, porady i uwagi , pozdro

87821580.jpg

31016300.jpg

24361743.jpg

69326968.jpg

84767813.jpg

Opublikowano

jaki to jest Becker? ja w Mondeo mam Becker Online Pro... całkiem fajne radyjko, ale płata figle :)

Opublikowano
:) na pewno zmień felgi !!! 17-18" w ładnym wzorze + przynajmniej sprężyny obniżające, czujki od cofania daj w lakier bo to co jest to :thumbdown:, radio hmmmm tez można dać dużo lepsze niż ten Becker po za tym furka OK :) postoje i DRL można na LED zamienić i oświetlenie tablicy rej. też no i oświetlenie wnętrza na LED też fajnie wygląda :)[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 23:07_________________________________________________Upps nie ma DRLa zgłupiłem się :(
Opublikowano

Jest potencjal do modzenia :kox: Fajne autko. Co to za puszeczka kolo lewego slupka?

Opublikowano

wyswietlacz od ala parktronica pokazuje dystans do przeszkody[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 14:46_________________________________________________autko w takim stanie sprowadzone z niemiec od 1 wlasciciela- piltoa lufthansa:),

przwidziane mody to:

- rnse- onecnie becker traffic pro high speed(do sprzedania+ zmeiniarka w schowku)

- 17" rs6- juz w drodze

- tak jak wspomial kolega viaro-tech, czujniki parkowania w kolor zderzaka i dolna dokladka tez

- biale kierunki przod

- chip

- demontarz zestawu nokia

- odnosnie oswietlenia led czytalem ze rezystorki potrzebne toz do ogarniecia:)

Opublikowano
:good: Słuszny kolor, podobnie jak koledzy piszą - świetna podstawa do modów. Powodzenia i przyjemnej jazdy :)
Opublikowano

ale odgrzebałeś :decayed:

Opublikowano

Czyta posty od początku, żeby być na bieżąco z tematami :kox::polew::polew:

Piękna B7 :good:

Opublikowano

fajny ten ryjek :kox:

Opublikowano

ładnie, ładnie :good: czarny grill do srebrnego i niebieskiego, no i czarnego rulez :decayed:

Opublikowano

Sline w środku, tego mi brakuje, ja mam tylko zewnetrznego Slina, a ty wewnętrznego tylko ;-)...jakby nie mogli dawac w komplecie i na zewnątrz i wewnątrz odrazu ;-)

Opublikowano

a co takiego niezwyklego w tym przebiegu ?

Opublikowano

p.s. ja w 3latku miałem 44k ;p

a ja w 1,5rocznym 11tys - licytujemy sie dalej? :wink4: