ykk Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Przetestowalem. I jak dla mnie nie warto zawracac sobie tym glowy.
wuju Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 ale że co? że jakość gówniana czy jak pewnie taka jaka ma xcarlink :gwizdanie: cd gra dużo lepiej ale i przez to da się słuchac
Oskaro Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Przetestowalem. I jak dla mnie nie warto zawracac sobie tym glowy. Ale czym zawracać sobie głowy ? Jakim podłączeniem ?
ykk Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 ale że co? że jakość gówniana czy jak Przetestowalem. I jak dla mnie nie warto zawracac sobie tym glowy. Ale czym zawracać sobie głowy ? Jakim podłączeniem ? Mam ori adapter do ipoda. Uwazam ze ciagniecie muzy z kart SD jest duzo prostsze i tansze, a jakosc jest taka sama.. RNSe widzi ipoda jako zmieniarke. Bardzo dlugo wczytuje muze i chyba ma jakies ograniczenia co do ilosci utworow..
Oskaro Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 ale że co? że jakość gówniana czy jak Przetestowalem. I jak dla mnie nie warto zawracac sobie tym glowy. Ale czym zawracać sobie głowy ? Jakim podłączeniem ? Mam ori adapter do ipoda. Uwazam ze ciagniecie muzy z kart SD jest duzo prostsze i tansze, a jakosc jest taka sama.. RNSe widzi ipoda jako zmieniarke. Bardzo dlugo wczytuje muze i chyba ma jakies ograniczenia co do ilosci utworow.. Ale jak jest podłączony przez adapter TV to nie ma problemu z długim wgrywaniem - tylko ze sterowanie jest z ipoda/iphona Moim zdaniem jakos jest OK
Rekomendowane odpowiedzi