nike21 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Tyskie kiedys zlopalem litrami ale sie zepsulo...
nike21 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Dębowe Mocne jest OK tez czasem lykne i jest dobre... Zubr tez
nike21 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 ja na piatek biore 0.7 Jasia i bede go walil z gwinta a na sobote zgrzewke PILSA :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 ja na piatek biore 0.7 Jasia i bede go walil z gwinta a na sobote zgrzewke PILSA :gwizdanie: Ty, Ty miałeś nie pić jak Ilonka jedzie
Pszczółka12 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Miller i Corona rządzi :notworthy: nie świruj toż to siki
jarko Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Miller i Corona rządzi :notworthy: nie świruj toż to siki dama rzekła
Tomeks Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Miller i Corona rządzi :notworthy: dokładnie ...i jeszcze Fosters,ale tylko w but.0.33 ,ciężko go dostać,bywa w Makro
GILI Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Miller i Corona rządzi :notworthy: dokładnie ...i jeszcze Fosters,ale tylko w but.0.33 ,ciężko go dostać,bywa w Makro możesz jutro na gryla jakieś przywieźć
Tomeks Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Miller i Corona rządzi :notworthy: dokładnie ...i jeszcze Fosters,ale tylko w but.0.33 ,ciężko go dostać,bywa w Makro możesz jutro na gryla jakieś przywieźć czy ja kiedyś na gryla przyjechałem bez pywka ...ostatnio właśnie tego Fosterka piliśmy Fazy dwa razy przechylił butelkę i po piwku :gwizdanie:,musiałem przyświrować,że już nie mam ochoty i oddać mu swoje ,później wziął jeszcze twoje
nike21 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 ja na piatek biore 0.7 Jasia i bede go walil z gwinta a na sobote zgrzewke PILSA :gwizdanie: Ty, Ty miałeś nie pić jak Ilonka jedzie Ilonka bedzie sama mi podbierac browarki a w piatek przecie mozna sie zbalamucic :naughty:
rav Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 ja na piatek biore 0.7 Jasia i bede go walil z gwinta a na sobote zgrzewke PILSA :gwizdanie: Ty, Ty miałeś nie pić jak Ilonka jedzie Ilonka bedzie sama mi podbierac browarki a w piatek przecie mozna sie zbalamucic :naughty: Program na lotnisku: - konkurencje sprawnościowe autami (parkowanie precyzyjne, jazda ze szklanką wody na masce, slalom na czas, wyścig na 1/4mili, przeciąganie liny między regionami) – nagrody dla zwycięzców Możliwość wystartowania w konkurencjach autami po przebadaniu alkomatem Tak sobie czytam ten wontek i wynika z niego, że na lotnisku nie będzie miał kto statować :polew:
jarko Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Program na lotnisku: - konkurencje sprawnościowe autami (parkowanie precyzyjne, jazda ze szklanką wody na masce, slalom na czas, wyścig na 1/4mili, przeciąganie liny między regionami) – nagrody dla zwycięzców Możliwość wystartowania w konkurencjach autami po przebadaniu alkomatem Tak sobie czytam ten wontek i wynika z niego, że na lotnisku nie będzie miał kto statować :polew: No a od czego są osoby towarzyszące
nike21 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Tak sobie czytam ten wontek i wynika z niego, że na lotnisku nie będzie miał kto statować :polew: wiesz... jest jeszcze takie powiedzenie - na uklady nie da rady :gwizdanie:
Adas Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Zamawiac alkohole Konusy !! :evil: :evil: na zlocie bede pod telefonem, lub w pokoju 309 (zmienil sie)
malutka:) Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zamawiac alkohole Konusy !! :evil: :evil: na zlocie bede pod telefonem, lub w pokoju 309 (zmienil sie) ja nie musze-pracuje w hurtowni alkoholi i już mam :tongue4:
Iverson Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zamawiac alkohole Konusy !! :evil: :evil: na zlocie bede pod telefonem, lub w pokoju 309 (zmienil sie) Adaś wiesz ,że za to ,że masz pokój ze mną, to 1l mi stawiasz finki za free
Rekomendowane odpowiedzi