Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Panowie nie robię OT ale IMO takie listwy to tandeta i nawet gdyby audi to robiło w ori nie chciałbym mieć czegoś takiego. zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Panowie nie robię OT ale IMO takie listwy to tandeta i nawet gdyby audi to robiło w ori nie chciałbym mieć czegoś takiego. zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie: załóż się
@vant Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Panowie nie robię OT ale IMO takie listwy to tandeta i nawet gdyby audi to robiło w ori nie chciałbym mieć czegoś takiego. zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie: Też tak myśle. :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 15:24_________________________________________________ Panowie nie robię OT ale IMO takie listwy to tandeta i nawet gdyby audi to robiło w ori nie chciałbym mieć czegoś takiego. zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie: załóż się Czyli co? Nie kupiłbyś Audi bo miało by listwy świecące.
Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 załóż się innej odpowiedzi sie nie spodziewalem :gwizdanie: koniec OT
letallec Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Choinka nieeeeeeeee. Są nawet fajne, ale to jeszcze zależy od intensywności świecenia :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ogólnie pomysł ciekawy. Ale te ze zdjęcia kiepsko wyglądają Może gdyby miały inny kształ, bardziej delikatny no i były gładkie, bez wzorków to warto by to przemyśleć.
Rafol Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie: ale napewno nie wyjda bo panowie z koncernu AUDI to nie wieśniaki i wiedzą że Audi jest dla ludzi mających klasę
Aydaho Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 zaloże sie że gdyby wyszły seryjnie takie listwy w R8 S5 A5 S4 RS4 itd to byś pisał coś innego :gwizdanie: ale napewno nie wyjda bo panowie z koncernu AUDI to nie wieśniaki i wiedzą że Audi jest dla ludzi mających klasę OO ! święte słowa
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 ale napewno nie wyjda bo panowie z koncernu AUDI to nie wieśniaki i wiedzą że Audi jest dla ludzi mających klasę aż byś się zdziwił :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Uważam, że białe podświetlenie może być OK i nie uważam tych listew jako wioski - no jedynie może te wzorki.
Dibo Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 ale napewno nie wyjda bo panowie z koncernu AUDI to nie wieśniaki i wiedzą że Audi jest dla ludzi mających klasę aż byś się zdziwił :gwizdanie: Zwłaszcza patrząc na oLEDowanie nowych modeli i koncepcje niektórych dodatków
truckmaniac Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Wszystko zależy od tego jak się listwy prezentują już na progach. Było już kiedyś auto w klubie na ostrym tuningu, z którego wielu szydziło klikając w klawiaturę, jednak na żywo , na zlotach było oblegane przez gawiedź, budziło respect, zasypywano właściciela pytaniami jak zrobił to, a jak tamto, ile to kosztowało...., wielu wtedy, którzy na forum krzyczeli: wioooska !!! miało rozdziawione gęby i ani słowem się nie odezwało..., chcę przez to powiedzieć, że ja nie osądzę, dopóki nie zobaczę na żywo ! Chyba najsensowniejsza wypowiedź tego watku.Sam sie kiedys jarałem DayLine do B6 Zobaczyłem na aucie i wtedy wiedziałem...
Gość Chris_LWC Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Jak będzie się to prezentować jak w tym Mercedesie http://video.google.com/videoplay?docid=-3646380204667463483 ( patrz pod koniec filmu) to fajne ; )
Dibo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Jak będzie się to prezentować jak w tym Mercedesie http://video.google.com/videoplay?docid=-3646380204667463483 ( patrz pod koniec filmu) to fajne ; ) Ten znaczek AMG fajnie świeci Wątpię jednak żeby te listwy były takiej samej jakości
Gość Chris_LWC Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 W a4 musiało by być to na czerwono, żeby pasowało, i może coś z tego będzie, na pewno jest więcej rodzaju takich listw
KENOiX Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 listwa ale załóżmy, że w listwie progowej s-line było by takie bardzo bardzo delikatne podświetlenie czerwono białe? (czerwone na czerwono napis na biało) hmmmmm... chciałbym coś takiego zobaczyć aby móc ocenić
Młody_drog Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 lekko odgrzeje, mianowicie przeglądając dziś wiadomości na Onecie napotkałem taki artykuł. http://moto.onet.pl/131728,5480833,1,zdjecie.html?node=27#id5480832 patrz. zdjęcie 10. Mi się podoba
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 no ładnie ale ja i tak się nie skuszę
Rekomendowane odpowiedzi