boseron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Na forum jestem tak długo a nigdy nie mogłem sie zdecydować zeby pokazać swoją A4 bo w sumie bez modów nie było sensu, bo jak wygląda ori A4 kazdy chyba wie i widział dodam ze jest to moja druga A4 ( wcześniej była B5 czarna) Na początek powiem kilka słów..... A4 Avant 1.9 TDI z 2003r. niestety bez Q kolor ciemny granat jak ją kupiłem miała: -pakiet drewno -zwykłe fotele i wyglądała tak : po delikatnych modach przede wszystkim wnętrza czyli : -zmieniłem kierownice na multifunkcyjną od B7 czteroramienną -dołożyłem tempomat -zmieniłem wnętrze na s-line półskóra z B7 ( ukłony w tym miejscu do mk4 ) -dołożyłem pakiet oświetlenie ( klamki, drzwi, diody górne,oświetlenie foteli tył) -zmieniłem radio chorus na cd concert -pakiet drewno został zastąpiony pakietem chrom -z zewnętrznych modów ściągnięty emblemat 1.9 tdi ( A4 zostało bo tak mi sie podoba) -z ciekawostek mam składane elektrycznie lusterka ( to żadkość w tym modelu) i 4 elektr. szyby - zmieniłem jezyk w menu z francuskiego na angielski za pomocą Vaga. w planach: - felgi 17 lub 18 zakupione 17-tki ORI narazie oddane do malowania jak bedzie sie komfortowo jeździło to będą 18-tki -xenony xenony zamontowane 6000K -lewarek zmiany biegów s-line -wirus więcej do auta nie dokładam :gwizdanie: i teraz wygląda tak : i tak to właśnie wygląda.........
ykk Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Boseron fela az sie prosi.. W sumie autem sie jezdzi bedac w srodku wiec w sumie te mody sa najprzyjemniejsze.. Zaskoczyles mnie z tym pakietem oswietlenie..
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze Cie nie raz Jerzyk zaskocze
antonio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 felga większa obowiązkowo wielkie gratki za dotychczasowe mody
ykk Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeszcze malym kosztem mozesz zmienic gale, bo troszke gryzie sie z listwami
Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Boseronek, jesio dokładki w kolorek i felunek + zawiecha
antonio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeszcze malym kosztem mozesz zmienic gale, bo troszke gryzie sie z listwami gała ujęta w planach
Flyer Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 W tej kolejnosci: dokladki w kolor, zawias, felga, program i bedzie git.
Internaziona1e Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 moglbys pokazac jak prezentuje sie pakiet oswietlenie (glownie chodzi mi o podswietlenie klamek, widzialem to w bmw ale tych nowszych typu e90 itp a w b6 bylo mozna to zamontowawc fabrycznie?) ?? szczegolnie w nocy;p
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Boseronek, jesio dokładki w kolorek i felunek + zawiecha dokładnie
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 moglbys pokazac jak prezentuje sie pakiet oswietlenie (glownie chodzi mi o podswietlenie klamek, widzialem to w bmw ale tych nowszych typu e90 itp a w b6 bylo mozna to zamontowawc fabrycznie?) ?? szczegolnie w nocy;p akurat podświetlenie klamek w drzwiach przyszło razem z nowymi boczkami ale na forum jest opisane jak to zrobic samemu w dziale zrób to sam
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a gdzie kogut? Ładna , mody fajne ZMIEŃ FELGI !!!
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Gratki za mody wykonane wewnątrz, robią robotę Tylko większa fela najlepiej 18" zrób przymiarkę od ykk'a najlepiej Więcej nie pisze bo co chwile widzę audikę jak nie na spocie to na mieście
siemian Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja bym Boseron jeszcze przypasował dywaniki od Pabla i będzie bomba. "Metalowce" będą super wspólgrały z srebrnymi listwami
soolek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zdejmij znaczek A4. Być może Ci się podoba tak jak jest, ale w tej chwili wygląda jakbyś zgubił resztę oznaczeń lub po malowaniu zapomnieli przykleić z drugiej strony
skovroon Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 chyba zapomniales ujac w planach dokładek w kolor
Ukasz699 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jaaaaa fotele Swietnie zmieniles wnetrze
marcin j Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 kurka , nie wiedziałem , że masz te za***iste fotele. Gratki za mody, czekam na kolejne
Rekomendowane odpowiedzi