boseron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 fotele weszły p&p? weszły p&p tylko śruby miałem zapieczone i musiałem rozwiercać od foteli a pozatym wszystko pasuje. znaczek na tyle A4 zostaje bo tak mi sie podoba.szukam ładnych 17( jak ktoś ma w rozsądnej cenie to pisać prosze) i jezeli ktoś z Krakowa zna namiary na lakiernika odnośnie dokładek to rzucać tu adresem albo telefonem bo własnie szukam kogoś.....
KERCZI Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Felgi 18" i bedzie malinka. Zapomniales dodac ze masz skladane elektrycznie lusterka
Tomson Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 skoro weszły p&p no to zaczynam szukać takich samych
KERCZI Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 skoro weszły p&p no to zaczynam szukać takich samych ja sprzedam za 3000tys Sorry za OT
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Felgi 18" i bedzie malinka. Zapomniales dodac ze masz skladane elektrycznie lusterka dzieki juz dodałem :>
Bart-S Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Brawa za mody - dokonałeś rewolucji w środku Prezentuje się świetnie - teraz czas na "exterieur" BTW - jakie fotele dorwałeś? Elektryczne czy manualne?
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Brawa za mody - dokonałeś rewolucji w środku Prezentuje się świetnie - teraz czas na "exterieur" BTW - jakie fotele dorwałeś? Elektryczne czy manualne? elektryka jest do ustawiania odcinka lędzwiowego, reszte ustawień manual ale to mi nie przeszkadza przynajmniej jedna rzecz mniej do zepsucia ale powiem ze różnica w fotelach jest spora, te trzymają na zakrętach super
KOval81 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 A ja bym wywalił te S-Linowskie paździerze i zostawił te co były A tak poważnie, to całkiem milutka zmiana wewnątrz. Teraz można sie zabierać za zewnętrzne MOD'y
boseron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 A ja bym wywalił te S-Linowskie paździerze i zostawił te co były A tak poważnie, to całkiem milutka zmiana wewnątrz. Teraz można sie zabierać za zewnętrzne MOD'y własnie sie zabieram
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bardzo ładne A4-zmiany idą w bardzo dobrym kierunki wszystko po woli Bi-fela - będzie
boseron Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bardzo ładne A4-zmiany idą w bardzo dobrym kierunki wszystko po woli Bi-fela - będzie fela to konieczność nad bi sie zastanawiam czy nie założyć chwilowo hidów 6K, do tego obniżenie zawiasu, dokładki w kolor i starczy.Auto to skarbonka pieniędzy
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bardzo ładne A4-zmiany idą w bardzo dobrym kierunki wszystko po woli Bi-fela - będzie fela to konieczność nad bi sie zastanawiam czy nie założyć chwilowo hidów 6K, do tego obniżenie zawiasu, dokładki w kolor i starczy.Auto to skarbonka pieniędzy taaaaakkkkk i to wielka
boseron Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 xenon juz jest felga 18-tki s-line zamówione
siemian Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 no i poszedłes dobrą drogą co mnie cieszy. 17 narawde by były za małe. Pozdrawiam
tomwax Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 W środku super, fotele wypas !!! Ja mam b7 rns-e bardzo bym chiał tką kierownicę, skóra i multifunkcja. Czy trudno jest wymienić? Jestem laikiem i boję się, że będa jakieś problemy z podłączneiem do komputera i poduszką.
Gość elvis80 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 cool kolego cool... :gwizdanie:
boseron Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 dawaj jakies swieze foty świeżych nie mam i chyba juz nie będe miał bo planuje zmiane na b7
Rekomendowane odpowiedzi