adrianus Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 szczena opada, niesamowita sprawa, tez tak kiedys chce:) kolego Lukaszr do dziela i opisz swoja prace, przetrzyj szlak, a pojdziemy tym sladem za Toba:)
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Taaa... juz widze te tlumy, ktore kupuja zestaw do detailingu za gruba gotowke
Reniu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Nie każdemu potrzebny jest od razu cały zestaw Jak by nie było, chętnie poczytam jak szły prace.
malik Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autodetailing to sama przyjemność i tak jak oni mógłbym siedzieć przy tym godzinami Dokładnie. Jak raz się spróbuje tej przyjemności i zobaczy efekty to juz nie można przestać. To uzależnia Jak wykończę garaż to zrobię fotostory z dopieszczania mojej eSy. Wszystkie produkty już mam.
lukaszr Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jak wykończę garaż to zrobię fotostory z dopieszczania mojej eSy. Nie omieszkam wziąć udziału w tym przedsięwzięciu
Reggi Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 No ciekawe..my z Kolkovem marzymy żeby pozbyć się efektu "słoneczka" na lakierze, a tu ludzie tak się spuszczają..i to nad oplem
Rekomendowane odpowiedzi