Flyer Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ja tam poprostu ostrozny jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ja tam poprostu ostrozny jestem... zmieniasz turbo na wieksze np w afn zmianiasz na awx zeby bylo mniej wysilone i masz jezdzic jak emeryt? (nie planujesz podnoszenia mocy)bez sens gt 22 dmuchnie pewnie cos kolo 2barow, a teraz jest na wakacjach z 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ja tam poprostu ostrozny jestem... zmieniasz turbo na wieksze np w afn zmianiasz na awx zeby bylo mniej wysilone i masz jezdzic jak emeryt? (nie planujesz podnoszenia mocy)bez sens gt 22 dmuchnie pewnie cos kolo 2barow, a teraz jest na wakacjach z 1.6 no chyba lepiej bym tego nie napisał[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 20:59_________________________________________________no i udalo sie powalczylem wczoraj z chlopakami na parkingu i zrobione turbulum pompuje tyle ile powinna - tylko troche pozno wstaje, ustawienie sztangi i ogranicznika przy niej - kilka prob bylo i zakonczone sukcesem - tylko nie kumam tego ze jak ustawilismy na 1,3 bar to auto zapierdzialało a jak na 1,6 to lipa , przestawilismy sztane w dol aby wiecej ciagla - ogranicznik wrocil do ustawienie fabrycznego i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dzo-Dzo a kiedy bedziesz ja hamowac ? jak problemy z trakcja ? ile KM i Nm myslisz ze wyjdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Nowak_zg nie wiem nie mam pojecia wczoraj zwalczylem problem z doladowaniem juz jest tak jak powinno - czekam na cynk od rogala bedzie troche roboty wyrzucenie przeplywki zgranie turbiny byly zmienone pompki na nowe - na starych wyszlo 186 KM a beepy byly okolo 100 i zalewalo je na 1,5 wywalone jest egr wyrzucone wszsytkie czujniki podcisnienia jest ttylko pompa vakum i turbina no jest troche roboty nie wiem jak to bedzie wszsytko zestrojone ciezko napisac ile bedzie chcial bym w granicach 220 / 230 KM ale wszsytko wyjdzie w praniu [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 13:23_________________________________________________narazie ona laduje 1,61 wiedz na gt 22 to taki maly zarcik :-) wczesniej byla brd wiedz ustawienia zostaly takie jak w tamtej turbawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 BEZDYMNY PROGRAM DZODZA :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 no jest troche roboty nie wiem jak to bedzie wszsytko zestrojone ciezko napisac ile bedzie chcial bym w granicach 220 / 230 KM ale wszsytko wyjdzie w praniu Powodzenia Dzo-dzo-oby Ci się udało.Projekciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 BEZDYMNY PROGRAM DZODZA :polew: :laghing2: ładnie stefana puszcza :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 hehe ciutke zakopcil co do 18" to calkiem fajnie sie prezentuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To jest i tak żadne kopcenie w porównaniu z Batorym Adamooo :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To jest i tak żadne kopcenie w porównaniu z Batorym Adamooo :gwizdanie: :kox: nic?przeciez ja prawie nic nie widzialem jadac za nim a on gaz wciskal tylko 1/2 :polew: :polew: w realu jest 2 razy wiecej dymu niz na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Acha...no to tak samo jak za Adasiem :naughty: A chłopaki od zawsze się lubią więc chyba już wszystko jasne :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Acha...no to tak samo jak za Adasiem :naughty: A chłopaki od zawsze się lubią więc chyba już wszystko jasne :naughty: :polew: może oni razem w kampanii węglowej robią gdzie na ślunsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 tak a wy sobie robcie jaja jak ci z street ehhehehe panowie do końca tygodnia i nowe zdjecia poprostu buty spadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzo... a masz jakies plany zwiazane z wygladem? Bo zacznie w miare jezdzic ... ale przydaloby sie zeby tez wygladala ta B6tka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Najbardziej ciekawi mnie jak rozwiazesz zabudowe przedniego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 hehhe spokojnie jak na wojnie sam nie wiem jak to zrobie ale poloak potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Felgi zmień na jakieś ładne - bo do okleiny nie pasują A na zderzak pójdzie naklejka mega wielka klubowa (jeszcze nie wymyślna, dlatego mod się nie posuwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 juz mam koncepje na zderzak :-) dam zdjecia w piatek jak sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 juz mam koncepje na zderzak :-) dam zdjecia w piatek jak sie uda Wyszczerzona paszcza rekina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi