MAGIC87 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 WITAMYNA SPOTACH CZĘSTOCHOWSKICH ZAPRASZAMY na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No witam na starych nowych smieciach :-) co tam ziomalki kiedy spocik zbieramy druzyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam starych ziomków - powoli musimy sie zorganizować więcej szczegółów wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Widze ze cos sie zaczyna ruszac w tej dziurze Pozytywnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kleju użyłem i Wam wątek przykleiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Widze ze cos sie zaczyna ruszac w tej dziurze Pozytywnie ;P Ruszać to sie rozkręca, myślę że w sobote podamy wstępny projekt terminów spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 hehe dzieki damy jakos rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No to czekam. Pasuje mi to nawet bardzo bo juz nie za latwo mi jest sie gdzies wyrwac po za teren miasta Wiecie, zona w ciazy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Sysiek na pewno sie dowiesz co, ja, gdzie i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No to do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Co tam przyjaciele Ja w tą sobote mam weselisko ale za tydzien bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no spoko to trzeba cos wykombinowac z skl kami oni tez maja spoty podobno dobre :-) norbi to ty zyjesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no spoko to trzeba cos wykombinowac z skl kami oni tez maja spoty podobno dobre :-) norbi to ty zyjesz ? żyje żyje przyjacielu Musze się przeorganizować troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to gites widze powstawali z grobow ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to gites widze powstawali z grobow ludziska Czekamy na reszte :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to gites widze powstawali z grobow ludziska Czekamy na reszte :gwizdanie: Powoli ..... Powoli .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No to czekam. Pasuje mi to nawet bardzo bo juz nie za latwo mi jest sie gdzies wyrwac po za teren miasta za jakiś czas zorganizujemy coś fajnego wszyscy nowi jak i stare mordki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 brakuje mi igo jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 NUTI miał być baner gdzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 NUTI miał być baner gdzie jest Sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi