Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hidy na H7 8000K

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pff....póki co wisi mi to - ale jeszce przyjdzie czas że twoja padlina przy 200 się rozleci a moja bedzie jechać dalej :polew: :polew: :polew:

ups zapomniałem ze ty tak szybko nie jeźdzxisz... :polew: :polew: :kox:

Opublikowano

poki co jezdze lewym pasem,emeryci z drogi :kox: :kox: :polew:

auto ma dawac przyjemnosc z jazdy, a na jak dlugo to juz niewazne :evil:

bogus nie spinaj sie tak :polew: :polew:

zna ktos kogos kto prostuje felgi ,kolega sie wbil w dziure na JP

takiego niedrogiego :P

Opublikowano

Tymek bo za kare bedziesz klęczał :> :polew: :polew:

kumpel potrzebuje lawete - przewieść poldolota z tysiąclecia na krakowską - ma ktoś cynk- w rozsądnej cenie

poldolot kosztuje tyle co podwójny kurs lawetą :):):)

Opublikowano
Springi zamówione... a mówiłem sobie że nie będę obniżał.. macie zły wpływ na mnie

taa to forum az nakazuje rezać :decayed:

Opublikowano

:naughty:
Opublikowano

ma rusek a8 nakręcił sobie filmik .. :mysli: i co?

Opublikowano

ej mam pytanie jak wytne kata to co lepiej zrobic wstawic rurke czy kupic strumiennice?? sluszalem ze po wycieciu kata sa jakies problemy ze jakies bledy sie pojawiaja i auto wiecej pali :) prawda to?? bo mi sie wiezyc nie chce

Opublikowano

nie wiem jak w 1.6 ale w 1.9 nie ma problemu... z reszta sonda jest chyba przed katem więc nie będzie zadnego problemu.. tylko znajdź zakład gdzie Ci wytną .... ja byłem w kilku i wołają jak za zboże.. :)

Opublikowano

sam to zrobie :gwizdanie: wiec o spawanie sie nie martwie mam spory garaż,kanał wiec jest gdzie robic :decayed: ale raczej auto nie powinno wiecej palic no nie??

Opublikowano

napewno nie będzie więcej palić tylko się upewnij że sonda lambda jest przed katem ..

Ponieważ HIDy 8000K są za mocne przeglądam alledrogo .. rozbawił mnie jeden tekst kolesia w aukcji..

Po założeniu zestawu xenonowego, obecność na drogach zmienia się radykalnie:

Zyskuje się szacunek innych uczestników ruchu, ponieważ tego typu oświetlenie dotychczas zarezerwowane było wyłącznie dla samochodów klasy wyższej

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na 100% jest przed katem :decayed: bo kat jest daleko za zlaczka elastyczna

Opublikowano

mr.tea bierz 10000k będziesz szanowany na drodze :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

będą mi mówić "Panie Prezesie" :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

o której jutro ten spoty? może o 18?

Opublikowano

Jak myślicie.. mam kupiony rozrząd: hydrauliczny napinacz ruville, do tego pompa skf, rolki ruville pasek Conti wzocniony.. termostat jakiś oryginalny .. Wahler .. jest coś o czym zapomnialem? [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:23_________________________________________________Spot ma być w piątek a nie jutro przecież :mysli: :mysli:

Opublikowano

będą mi mówić "Panie Prezesie" :polew: :polew: :polew: :polew:

A jak Cię ujrzą Panowie w niebieskich mundurkach to z chęcia zatrzymają Cię uścisnąć Ci dłoń i poprosić o autograf :naughty:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:28_________________________________________________

Jak myślicie.. mam kupiony rozrząd: hydrauliczny napinacz ruville, do tego pompa skf, rolki ruville pasek Conti wzocniony.. termostat jakiś oryginalny .. Wahler .. jest coś o czym zapomnialem? [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:23_________________________________________________Spot ma być w piątek a nie jutro przecież :mysli: :mysli:

pomyśl od razu też nad paskami klinowymi no chyba że masz pewność że mają mały przebieg