Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 730,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurr....co ten ryży smiec robi to sie w pale nie miesice POpapraniec :wallbash: :wallbash: :wallbash:

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-odwolanie-rzadu-donalda-tuska/639

nie żartuj się Piotrek że Ty się polityką przejmujesz :polew:

Opublikowano

kurr....co ten ryży smiec robi to sie w pale nie miesice POpapraniec :wallbash: :wallbash: :wallbash:

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-odwolanie-rzadu-donalda-tuska/639

nie żartuj się Piotrek że Ty się polityką przejmujesz :polew:

w sumie to nie :polew: :polew:

ale jak widze ryza małpe jak ogladam tv i pozniej slysze co on robi i widze to mnie :sick3: :sick3:

Opublikowano

chcieliśta peło to mata :> :> :>

Opublikowano

MR RURKA YOOO :polew: :polew:

dotats.jpg

Opublikowano

Dzodza sąsiedztwo

Opublikowano

chcieliśta peło to mata :> :> :>

i tak się cieszę że nie wygrała Kaczka po Smoleńsku z jaśnie oświeconym specjalistą profesorem Macierewiczem i innymi dupolizami, a i tak wszystkie partie dużo obiecują a potem gówno robią, to im wychodzi najlepiej, no i oczywiście zajmują się pierdołami, a doinformować społeczeństwa to nikt nie potrafi

Opublikowano

ciekawe kiedy dolicza do czynszu oplate deszczowa :polew: :polew:

niedlugo za wyjscie na dwor bedzie oplata klimatyczna :polew: :polew:

jeszcze moge kilka spokojnie doliczyc np oplata sloneczna :D i np sniegowa :D co byscie za darmo chcieli dobrocie matki natury :D :D

Opublikowano

skoro wprowadzają podatek od kopalin, to pewnie projekt ustawy na klimatyczne już w drodze, Piotrze ja bym na Twoim miejscu uważał gdzie gazy uwalniasz :naughty:

Opublikowano

Michał

Tusk to tylko chwyty socjotechniczne, wysprzedany majątek narodowy w 95% i durne ustawy żeby przypodobać się "zachodowi" o ciekawych podatkach i służbie zdrowia nie wspominając...,

a za to co zrobił w/s Smoleńska pospołu z preziem Komołowskim i resztą aparatczyków powinien być już w cywilu i nie na wolności tylko w pierdlu na długie lata, tak nie zachowalby sie zaden szef rzadu innego kraju.. :thumbdown:

a wszystko to w ładnym opakowaniu ciężko pracującego człowieka z zasadami....ale to chyba nie o polski interes biega :gwizdanie:

mozna Kaczora nie lubic, nie ogladac bo i nie ma na co patrzec ale mam wrazenie ze jest bardziej Polakiem niz Tusk

Opublikowano

Kaczor skłócił Polaków i podzielił naród na prawdziwych Polaków i niePolaków, co do wyprzedawania majątku - skoro nie ma ludzi co potrafią zarządzać biznesem jak trzeba tylko każdy chce się nachapać a firmę olewają jak są na garnuszku państwa to firma się zadłuża, to co lepiej trzymać tonący statek i wylewać z niego wodę, czy oddać fachowcom i niech go naprawią, a firm Państwowych nie kupują Polacy bo im się to nie opłaca, wniosek Polacy nie umieją zarządzać swoim państwem, zachowują się jak dzieci w piaskownicy.

Jeśli chodzi o bezpieczeństwo lotów VIP-ów to w tej kwesti każdy z rządów niewiele robił włącznie z Preziem i akurat za rządów Tuska doszło do tragedi

Opublikowano

Dzo Dzo zrób z nimi porządek bo pierd... już całkiem nie od rzeczy :decayed:

Gayzone wróć :naughty:

Opublikowano

Dzo Dzo nic nie może bo ćwiartuje furę :wink4:

Opublikowano

Ja nie głosowałem ani na Tuska ani na Kaczora i mam czyste sumienie ;)

Opublikowano

nie głosując nie możesz mieć czystego sumienia :wink4:

Opublikowano

nie głosując nie możesz mieć czystego sumienia :wink4:

exactly (czyt. dokładnie)

Opublikowano
  • Autor

No kur.. nie...

to jest forum A4 a tu pier**le.ie o polityce... moze znowu ktos wróci do gotowania? :hi:

Opublikowano

sprzedanie zakladow za np. 5% wartosci nazywasz dobrym rozwiazaniem :)

nie widzisz ze dla nich liczy sie tylko kasa a majatek narodowy czyli to na co pracowali Polacy kilkadziesiat lat - na to leja cieplym moczem...to nie jest interes Polski

mam nadzieje ze go kiedys za to rozlicza :)

tez kiedys bedziesz starszy ..nie zycze Ci zebys placac podatki przez 50 lat musial stac w kolejce do lekarza specjalisty 6 misiecy :kox: ewentualnie isc prywatnie do lekarza zlodzieja ktory nie ma nawet kasy fiskalnej....jeden wielki burdel w tym kraju :sick3:

zaden normalny premier duzego kraju w europie nie pozwoliłby na takie śledztwo w sprawie Smoleńska.....

Opublikowano

No kur.. nie...

to jest forum A4 a tu pieprze.ie o polityce... moze znowu ktos wróci do gotowania? :hi:

od gotowania to cicha :decayed: aaa i tymek wspieral kampanie :kox:

dokladnie smolensk to POrazka POlski

Opublikowano

jeden wielki burdel w tym kraju :sick3

wspólny mianownik znaleziony i na tym proponuję zakończyć dyskusję bo okazałoby się że w naszej dyskusji w 99% mamy podobne poglądy :wink4: