Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to mówiłem od początku... Po co modzic??!!

po to zeby wydac kase bez sensu :decayed: :decayed:

przekonaliscie mnie fabryki nie nalezy zmieniac,tea auto pieknie jedzie :D

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piter, wracasz do serii? :good:

Opublikowano

Piter, wracasz do serii? :good:

tak ,przekonales mnie ,ze jak sie chce to mozna jechac seria :good: :good:
Opublikowano

Herbata :oklaski: chyba miales racje, trzeba bedzie wrocic do seri bo po moim sofcie nie bylem wstanie utrzymac sie za wami :embarrassed: za duzo koksu :gwizdanie:

Opublikowano

magic dostales :mysli:

Opublikowano

Herbata :oklaski: chyba miales racje, trzeba bedzie wrocic do seri bo po moim sofcie nie bylem wstanie utrzymac sie za wami :embarrassed: za duzo koksu :gwizdanie:

:polew: :polew: no sysiu kulawy soft z mineralnej + rolki oklamaly chyba masz te 190ps w psychice tylko :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: no sysiu kulawy soft z mineralnej + rolki oklamaly chyba masz te 190ps w psychice tylko :polew: :polew:

Tak jak piszesz, papier wszystko przyjmie a to ze lepiej jechal to pewnie dlatego ze Wy wysiedliscie z auta ;(

Opublikowano
  • Autor

Nie ma co modzic :naughty: chyba AVB se wsadze

Opublikowano

tea ma najsilniejsza psychike jak chce to moze sobie wmowic np 165ps i jedzie :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Nie ma co modzic :naughty: chyba AVB se wsadze

Pojebalo Cie? chcesz sie zabic, rower se kup

Opublikowano

nie nie nie... powinini stanac,chyba musze sie skonsultowac z wrozbita maciejem,cyce opadly :polew: :polew:

Opublikowano

A tak wszyscy sie ze mnie śmiali :) .. Jednak mądrość człowieka który skończył 30 lat jest niezaprzeczalna :decayed:

Opublikowano

stań ze mną to cię wciągnę 18-letnim 1Z z pół milionowym przebiegiem :naughty: i pozbawię cię złudzeń :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ogolnie, zapowiada sie ciekawy sezon klekotów :naughty:

Opublikowano

Tomi a co Ty tam u siebie modziłeś? Wtryski? program? Ile masz teraz? .. Wiadomo że Seba ma cos nie halo z silnikiem, dlatego okazało się że mam szansę.. Ale z Toba może być inaczej :/

Opublikowano

Tomi a co Ty tam u siebie modziłeś? Wtryski? program? Ile masz teraz? .. Wiadomo że Seba ma cos nie halo z silnikiem, dlatego okazało się że mam szansę.. Ale z Toba może być inaczej :/

i stąd ta frajda że prawie objechałeś auto które ma coś nie halo z silnikiem? :bag:

Opublikowano

bo jak na serie to jedzie za***iście :) .. tylko wycięty kat, zaślepiony EGR i filtr Simota :) .. a zobacz ile Medżik ma zmodzone :)

Opublikowano

bo jak na serie to jedzie za***iście :) .. tylko wycięty kat, zaślepiony EGR i filtr Simota :) .. a zobacz ile Medżik ma zmodzone :)

:evil2:

Opublikowano
  • Autor

Ja powiem tak,

Piotrek ty ch.... juz 2 raz mi to zrobiłes :naughty: tylko tym razem psikus sie nie udał :cool1: