Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 no i co tam ziomy piotrek aga ci szukala :gwizdanie: sysiek to kata juz nie masz - prosze jak sie koledzy uzbrajają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 nie szukala tylko tel mam zje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 nie szukala tylko tel mam zje... jak zj**... jak mówiłeś że zamieniłeś na grilla :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 nie szukala tylko tel mam zje... jak zj**... jak mówiłeś że zamieniłeś na grilla :polew: domowy zamnienilem na grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A komorke na turbawke od awx`a :polew: Bry Dzo, tak juz wycialem i czekam az ktos vaga przywiezie na spota zeby go sprawdzic bo jak bedzie dobrze to jade do rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Bry maniacy a wy tylko o jednym kurde ze ja tdi nie kupiłem miałbym o czym z wami pisać a tak to ładna pogoda nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Pogoda cudna, nic tylko wskoczyc do lodowki jakiejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 tymon jak bedziesz zmienial to zmien na SDI jest szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot do Piły - PW do Mnie Cennik: http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 tymon jak bedziesz zmienial to zmien na SDI jest szybsze dzięki dobrze ze jest to forum tyle dobrych rad :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witqa dziękówa za wczorajszego spota Dzo bierzesz to oleum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 bogus fajny masz podpis :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Wiedziałem Piter że nie pogodzisz się z porażką :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 jak to nie bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 To kiedy kolejny spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 dzisiaj wieczorem vagowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 dzisiaj wieczorem vagowanie kto tym razem na celowniku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 kolega chce skasowac poduszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 a wlasnie widialem sie znim przed chwila piotrek mnie pasuje kolo 19.00 stej u mnie pod domem albo pod obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 on nie wie gdzie ty mieszkasz,wiec po obi sie ustawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi