olek_je Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 oki. bede sie orientowal co i jak ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- a twoja co tam ma teraz porezane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 nic nadzwyczajnego ,jedzie bo jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 teraz jest nowy pogromca na mieśćie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ile tam masz no pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tak w ogóle ktoś zna tych ludków z Best Performance, bo chciałbym się do nich wybrać przymierzyć koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 olek no podchodzi pod 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonX Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panowie - macie może więcej klocków Lego? bo taka akcja jest: Laska, która na twitterze oferuje, że zrobi loda za budowle z klocków Lego - KWEJK.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 mialem,nie polecam nie bierze calego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 mialem,nie polecam nie bierze calego hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 sam ;;łeb'' sie nie liczy.... zreszta to tylko lodzik, w sumie nawet nie zdrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 audi 3.0 tdi 240 km Jedź do BEST-Performance... Masz w B7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 audi 3.0 tdi 240 km Jedź do BEST-Performance... Masz w B7 ? cena tez godna polecenia:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Audi A4 TDI 3.0 240 240 km / 180 kW 296 km / 220 kW 520 Nm 643 Nm 2400 zł cena tez godna polecenia:banan: Spokojnie Magic Cena na stronie jest z zeszłego roku - niech przyjedzie to zawiedziony nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 cena jest ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- podoba mi sie to "nie bedzie zawiedziony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 podoba mi sie to "nie bedzie zawiedziony" Moje 3.0 V6 tam robiłem i "nie jestem zawiedziony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 podoba mi sie to "nie bedzie zawiedziony" Moje 3.0 V6 tam robiłem i "nie jestem zawiedziony" są tacy co robią u ,, cichego leszka'' i tez sa zadowoleni.... Nie wiem jakie maja teraz ceny ale 2400 to przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 super ze tam robiles wpadnij na spota zobaczymy jak to jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 super ze tam robiles wpadnij na spota zobaczymy jak to jedzie Taaa widziałem te wasze spoty na YT Bez kresek to nie spot W sierpniu skasowałem swoje A6 na Jesiennej i wystarczy mi wrażeń... Jeszcze troche brakuje jej do ideału ale mam zamiar wskoczyć z 3xx z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 kreski sa tylko z wyznaczonym, zamknietym dla innych użytkowników kawałku niemieckiej autostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 teraz nawet nie ma warunkow na cokolwiek na drodze,wiec nie musisz sie obawiac kresek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi