Tomiii Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Moje gratulacje no Tomii gratki :good: stawiasz frytki :polew: pomyślimy :gwizdanie: tomi graty a mowiles ze nic nie umiesz tak mi się wydawało Gratulacje!! Przyznaj się, zarwałeś nockę siedząc nad testami... Łączny czas spędzony nad testami to jakieś 3,5godz. gratulacje tomi to teraz na spota jakimś Jelczem podjedziesz :> StaroMan-em :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 tomek jak ty sie ustawisz starem na frytkowej hhehehehehe
Rafaell Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomi gratulacje, nie jest to takie trudne jakby się wydawało to teraz zakładamy firmę transportową :gwizdanie:
Bart79 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomi graty za egzamin. Będę dziś w czewie planujecie coś to może bym podjechał na chwilkę
Piotrek98igo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Bart mega spot byl w czwartek bylo 14osob ale jak zwykle nikt nie zrobil fotek :gwizdanie:
Mrozio4444 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomi gratuluje egzaminu mowiłem Ci że to tylko formalność ...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no i co tam tepaczki :-) wlasnie sie z bartem minąłem byl na lansiuk u rodzinką na alejach p.s ale dzisiaj piz*zi jak w kieleckim - chyba igo sie cieczy bo zimno w dolocie jest hehehhee
NUTI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Byłem na WYrazowie po prostu ŻENADA - mało aut, FSO i 3 bety . Wjazd autem na górke 10zł - rganizacja ŻĘNADA. Jedynie sobie zobaczyłem nowe Lambo i tyle. Nie ma co jechać bo tam to już lipa
Tomiii Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Byłem na WYrazowie po prostu ŻENADA - mało aut, FSO i 3 bety . Wjazd autem na górke 10zł - rganizacja ŻĘNADA. Jedynie sobie zobaczyłem nowe Lambo i tyle. Nie ma co jechać bo tam to już lipa o widzisz Nuti dzięki za info miałem tam jechać z bratem a tak to zmontujemy jakieś
Piotrek98igo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 dzodzo a zebys wiedzial no to cale szczescie ze nie pojechalem :gwizdanie:
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 wlasnie byl u mnie bart z rodzinką hehe ale fajny ten maly ivo :-) rosnie maly audimaniak narazka kielbaska
NUTI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 A ja własnie byłem zawieść kolege na wesele, zjadłem obiad hmmmm acha i takie tam. CO u was laski ?
Piotrek98igo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ja jade zobaczyc pozniej jak nasza wies sie rozwija na alejach pokazy sa
Sysiek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Na miescie tragedia Piotrek no chyba ze chcesz oscypka albo oscypkiem Albo karabin za 5 zl Dzo, bede do Ciebie dzwonil zeby podjechac to obejzec bo wczoraj i dzisiaj jakos nie bardzo mam czas Robimy jutro jakis spocik?
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no ja tez zaraz wale na aleje pokazac sie hehheehehe kupie po pistoleciku i do domu
Tomiii Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 jak sa karabiny to jade kupie po pistoleciku i do domu trzeba było mówić to bym wam załatwił super extra gnaty z bajerami w dobrych cenach prosto od małych chińskich ludzików :polew:
NUTI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Piotrek kurde co to przeszedłeś na ciemną stronę - tylko nie to mój młody padawanie !!!!!!!!!!!!!!!!
kikson Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 piotrek zaczał jesc odzywki przeznaczone tylko dla czarnych strong-manów :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 hahaha :kox: dzisiaj spocik robimy o 16 kto bedzie lista: ja sysiek tymon dzodzo ...? tak dla rozluznienia atmosfery,uwaga zdjecia drastyczne http://img31.imageshack.us/img31/8636/dsc01224z.jpg http://img31.imageshack.us/img31/8219/dsc01225s.jpg
Rekomendowane odpowiedzi