efcio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 efcio ale i tak wpadnij na spota pitrek jak sie kumamy ze sprzetem ? michalg84 mam ten czujnik dla ciebie jak cos , dzisiaj odebralem nowy czujnik z aso dali za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 michalg84 mam ten czujnik dla ciebie jak cos , dzisiaj odebralem nowy czujnik z aso dali za free ok to fajnie tylko nie zapomnij go dziś ze sobą wziąć na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 spoko none problemu - ide wlasnie rezac czujnik pod blokiem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 pitrek jak sie kumamy ze sprzetem ? podpowiem ci - weźmiesz, poruszasz, połkniesz i spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam po lekkiej nieobecnosci Bede napewno Dzo, wez ze soba kompa jak mozesz to sprawdzimy czy faktycznie jest tak jak mowicie http://moto.allegro.pl/item736333516_audi_a4_s4_chip_zam.html Heh, z cipowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 i elektik turbo i 250km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 sysiek jaka wies skad ty zes to wynalazł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Szukalem eSy na allegro i wyskoczylo takie padlo Dzo, wezmiesz kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 a wezmiesz do buzi hehehehehee nie wiem moze jade teraz konfigurowac navi wiedz meby ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dzo, z taka glizda to na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witajcie ten spocik to dzisiaj w Cze-wie 0 19 pod M1? Dobrze zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dokladnie kolego, spot byl o 18 pod m1 Ja juz w domu, po drodze spotkalem s4 b8 white Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 dzisiaj był jeden z tych spotów które można poczuć mega zabawnie jedzonko super kikson myślę że roboty nie straciłeś :gwizdanie: zaraz będą fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 A często się spotykacie pod M1? Bo ja to jestem z Olesna ale z przyjemnością bym was tam odwiedził. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 słuchaj niedziela standard godz 16;30 a w tyg. to zależy od tego jak stoimy z czasem ale średnio co dwa trzy dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dosc czesto kolego, czasami 2-3 razy w tygodniu Tymek, Ogrod zapachow :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 dziękuje wam chłopaki :polew: :polew: dzo-dzo i piotrek wzięli od menie klucze pewnie już tam silnik jest na wierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Ok czyli w niedziele można wpadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi