keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://images47.fotosik.pl/147/cd3c4256ef6ed28e.jpg troche mniej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://images47.fotosik.pl/147/cd3c4256ef6ed28e.jpg troche mniej :> ps wracajac do 1/4 baku to biorac moja wage do twojej to tak jakbym jechal z pelnym zbiornikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zdjęcia z wczorajszego spotu są wrzucone zapraszam do oglądania http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_spotow_czestochowskich-t83837.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie :> Spocik Pierwsza Liga :> Szkoda, że nie moglem zostać na kreski ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://images47.fotosik.pl/147/cd3c4256ef6ed28e.jpg troche mniej :> ps wracajac do 1/4 baku to biorac moja wage do twojej to tak jakbym jechal z pelnym zbiornikiem to ile AJM waży ? bo mój ma w papierach 1315 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 1385kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zdjęcia z wczorajszego spotu są wrzucone zapraszam do oglądania http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_spotow_czestochowskich-t83837.0.html Super fotki, szczególnie panoramy Nawet mój parch się załapał na fotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 1385kg to było se takiego grubasa sprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 dlatego jezdze na 1/4 zbiornika :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie cwaniakuj buraku jeden bo wczoraj chcialem pokazac ci twoją jedną dl. i wycykales NIE panowie bo mi zimno hahahahah nie nie nie jade bo chce mi sie bąka puscic pokazales swoją klase hahaha wszyscy wybrechtali od 5 do 100 pare sekund zobacz czy masz wykalibrowany licznik hahaha dziaduu maly nie dojrzaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Igo, a no zrobilem to I albo mam dziwne przeczucie albo przestalo mi auto zamulac A co powiecie na 1560kg wagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 sysiek 2.5tdi musi swoje wazyc dzodzo zazdrosniku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 No musi ale zeby az prawie 200kg wiecej od Twojej taczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A co powiecie na 1560kg wagi? to cud że jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie no, z tym problemu nie ma takiego, nawet daje rade sie odpychac ale jak by byla chudsza o te ~200kg to by byl ciekawszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 heheh sysiek masz avanta i 2,5 tdi to robi tą wage A w galeri co wy robicie bialemu ? bo nie kumam naklejacie czy odklejacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A w galeri co wy robicie bialemu ? bo nie kumam naklejacie czy odklejacie ? myśle , że naklejają będzie banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafer Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dzo-Dzo, jechałem przedchwilą za tobą (Al.Wolnosci) wciąż ci lewa lampa nie świeci Fajne fotki, nawet się załapałem na dwie ;P Czekam na kolejny spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 heheh no wiem nie mam kiedy tego zrobić haha ale dzieki no jak to kiedy spocik jak najszybciej Bart leman to kiedy wyruszamy na podbuj mikołajek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jak zabierzecie mnie i moja rodzine to jedziemy z wami ok :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi