Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 a co cie to obchodzi heheeheh zarcik no tak to są od tego nie roba ale nie wiem jeszcze czy ja wezme zastanawiam sie chcial bym je pomalować na inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 hehe, tak właśnie mi się wydawało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 wiam was chlopaki juz nie dugo na spota wpadne mam pytanko gdzie w czewie tasuje crash dat w sterowniku poduszek w passacie b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 p.s bylem dzisiaj u majchrzaka z piotrkiem obgadywalismy plan zderzaka moje z przodu i mowil ze na wtorek bedziesz mial to gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 no i pięknie !! już nie mogę się doczekać... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Piotrek czemu jesteś nierobem lemek laaans przez duże L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 musisz skrzat zainwestowac teraz w moc bo narazie tylko nabiera wagi twoje autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 konkretna moc będzie dopiero na wiosnę, teraz myślę tylko nad jakimś delikatnym programem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 delikatnie to mozna puscic bąka :decayed: obejrzyjcie filmik i czekam na komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 co ty zes wrzucil na forum 9 s do setki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 co ty zes wrzucil na forum 9 s do setki ? to jest nissan taka mala pierdolka co wazy 1000kg, pisze w opisie ma 170KM i robi 9.5s do 100km/hwiec jak widac moc a moc to roznica :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 no daj zesz spokuj zczailem to i tak nie wiedzialem co o tym sadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 no daj zesz spokuj zczailem to i tak nie wiedzialem co o tym sadzic ale najlepsze ze widzialem wykres tego nissana i faktycznie ma tyle KM :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 uuu no to chyba jest cos nie tak widze ze koles starszenie go meczy na pierwszym biegu ja juz bym dwojke wbil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 co ty już byś miał 5-tke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 albo R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 oj dzo gorąco tam na forum SR.pl :piroman: :piroman: :piroman: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Z. Tego co piszą na tym tunerskim foruuuum to dopiero by ruszl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 heheh ale pomalu ich uspokajam hehehe kur.. jaki jestem chory a tu jeszcze tyle modów hehehe [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 15:14_________________________________________________chlopaki po ile jest ropa ? wczoraj tankowałem i juz nie wiem - chcialem obliczyc ile mi pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dzo, Igo co powiecie na temat tej aukcjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.motoallegro.pl/item752430189_audi_80_b4_rs2_swap_200ps_tuning_tdi_aukcja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi