Tomiii Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 to skumaj się z cichą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 buahhahaa no chyba tak najelpiej zupa i sol haha no panowie jedzie ktos jeszcze do mikolajek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 nie ma szans jestem za slaby rywal dla niej w piciu browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 to ona tak smoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 z tego co czytalem na forum to ostro :kox: spadam spac nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tymona4 impreza od piątku do niedzieli ja jade w piątek do soboty a dzo coś kombinuje i niewiem on chyba też niewie Co do cichej to widze że itak jest tematem przewodnim :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dzięki info moze podjade z moja jak coś mi nie wymyśli chodzi o ta sobotę tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tak ta sobota tylko to są mikołajki na mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ale spamu nawaliliscie a ja chce sie podzielić z Piotrkiem czymś: Piotr kupiłem fasolke po bretońsku , hmmm mówie sobie cieńka wiec podpiekłem trochę boczku do tego dwa pałetki kiełbaski podpiekłem na oleju (z 5 tłoczenia ) i zrobiłem zupe fasolową co ty na to - czy dobrze zrobiłem , czy nie dałem za dużo kiełbasy ? Acha i tak na marginesie wywaliłem 5 piw a ty ile potrafisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 nuti o boże[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 23:07_________________________________________________ Tak ta sobota tylko to są mikołajki na mazurach ok a co będzie ze spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 dlaczego fotki takie skromne NUTI dałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Piotrek98igo , to Ty do mnie dziś dzwoniłeś ?? "cześć tu piotrek z A4 klubu" także pokojażyłem z Tobą , ale pewny nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Patrzę na to zdjęcie i chyba za mało efektowne było to zrywanie naklejki.Tu macie instrukcję , jak powinno się robić takie rzeczy http://picasaweb.google.com/Tygrys911/WYMIANARAMEK# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 buahhaha no kazd orze jak moze - czyli na swoj sposob ale z tego co wiem hugo to on ją sciągnal bo wyszla mu tam szlachla hahaha zreszta mowi ze do bialego nie pasowalo , ale mowi ze ma paragon to odda hahah tymara a co ty chcesz tez jechac do mikolajek ? p.s ja juz nie wiem sam czy mi sie chce jechac i zostać do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 My to zrobiliśmy kulturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Doberek Dzo w Wyrazowie jest impreza o podobnym prestiżu :polew: i nie trzeba jechać pół Polski http://motorsport-maxxx.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=565&Itemid=148 wybiera się ktoś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Patrzę na to zdjęcie i chyba za mało efektowne było to zrywanie naklejki.Tu macie instrukcję , jak powinno się robić takie rzeczy http://picasaweb.google.com/Tygrys911/WYMIANARAMEK# kurde, mógł jej nie niszczyć to bym ją wziął od niego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 kezor majacy serie zalatwiles rureczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dzo ja to już tlumaczylem bartowi ze ja jestem tymar on a nie tymara chciałbym jechać zobaczymy jak wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 jak ku... tymar jak masz tymona4 to ja juz nic nie kumam kezor ty dziadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi