NUTI Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 "...wsiadz do Audi, usiadz wygodnie i rozejrzyj sie, a pozniej wsiadz do Skody i tez sie rozejrzyj, jesli nadal jestes zadowolony z tego co widzisz- to nie zasłużyles na nic lepszego..." Co to i skąd to o czym to ?
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 "...wsiadz do Audi, usiadz wygodnie i rozejrzyj sie, a pozniej wsiadz do Skody i tez sie rozejrzyj, jesli nadal jestes zadowolony z tego co widzisz- to nie zasłużyles na nic lepszego..." Co to i skąd to o czym to ? z ełu podpis jednego z uzytkownikow
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 "...wsiadz do Audi, usiadz wygodnie i rozejrzyj sie, a pozniej wsiadz do Skody i tez sie rozejrzyj, jesli nadal jestes zadowolony z tego co widzisz- to nie zasłużyles na nic lepszego..." Co to i skąd to o czym to ? z ełu podpis jednego z uzytkownikow hehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheeeh no bardziej mnie to rozszmieszylo jak sysiek hehehe :-)[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 10:52_________________________________________________aha piotrek dopisz julo23 bo tez bedzie aha jak by mogl ktos wziasc plytke z navi bo juol chciał
Sysiek Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Okulik, wpadnij na spot a nie sie tak czaisz
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 chlopaki a moge omegą podjechac ? jhehjehehehee
Sysiek Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Jeszcze padlina nie zlozona?
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 hehehe no nie jeszcze musze tak zrobić aby chodz raz cie wyprzedzic na swiatlach
tymonA4 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Zapłacisz szkodliwe i wpadaj he he nie no ledwo żyje muszę skończyć z tym netem bo to się złe słończy
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 p.s PANOWIE SZYBKI NIe LEGALNY spocik u lemana za 15 minut w kantorze zapraszamy wszystkich
Sysiek Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Heh, no spoko tylko zeby sie nie powtorzyla sytuacja z aleji
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 jaka ten kto moze u lemana na papierosie sie widzimy nara
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 lista w 1 poscie pisac kto przyjedzie jeszcze
Bart79 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Tymon mam do ciebie prośbę gów.o wiesz co działo się jakiś czas temu dlaczego tak wygląda sprawa między jednym a drugi forum i siejesz ZAMENT. Kompletnie cię to nie dotyczy i już kolejny raz udowadniasz że lubisz mieszać. Jeżeli nie chcesz tam pisać to nie pisz a nie robisz z siebie kretyna i myślisz że nikt nie wie kto ty jesteś i próbujesz marną prowokacją coś zdziałać choć nie wiem co i poco ale widzę że po prostu jesteś jaki jesteś i lubisz zadymy to życzę powodzenia.
tymonA4 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 He he Bartek o co ci chodzi czy ja coś ci powiedziałem lub coś ci zrobiłem
Bart79 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Mnie osobiście nie ale wypisujesz bzdury na ełu nie wiem poco i próbujesz jakiś marnych prowokacji
tymonA4 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Wyluzuj się mam ochotę to pisze a ty szczerze mówiąc trochę mi pojechales po co
Bart79 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Po to że jak nie masz ochoty pisać tam pod swoim nickiem (usunąłeś konto zresztą nie pierwsz i pewnie nie ostatnie) to nie pisz a nie robisz marne prowokacje bo świadczy to o tobie i tyle nie rozumiem tylko poco to robisz chcesz się komuś przypodobać czy jak??
Bart79 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Zapytaj Tymona ZAMĘTA czy jak mu tam bo już się gubie
Rekomendowane odpowiedzi