tymonA4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ja to trafiam tam tak objerzdrzam galerie do okoła i widac wjazd do okoła od strony trasy [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 10:59_________________________________________________a tak wogóle to co to za spot wczoraj był pisałem przecież że jestem w czewie
Piotrek98igo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 tymek spot byl przypadkowy maly buli zjezdasz z trasy przez rondo i 1 w prawo i znowu 1 w prawo i wjezdzasz na gore
Leman Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEN PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIEDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA. Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY. Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w taktrytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIETYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA. Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEN DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLAZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI? Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ. Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ZYĆ, BEDAC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE? Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja. :polew: :polew:
Tomiii Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Dobre dobre Lemuś :polew: to kiedy te warsztary :naughty:
michal_g84 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 hehe dobre Leman chyba wszystkie możliwe stereotypy zostały wykorzystane
Maxito Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 sie ma panowie czy wiadomo już gdzie się spotykamy 22 XI jeszcze trochę czsu zostało ale zastanawialiście się może gdzie ma być ten spot??? jak do tego czasu nie zamkna to w galerii no nie wiem bojak gadalę z jakimś zionkiem od was to powiedział że tam może być krucho z placem ja przewiduje jakieś minimum 10 Audiczek a was ile będzie pewnie minimum 10 żebyśmy się pomieścili
Maxito Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 w galeri spoko chlopie ok jak tak gadacie no to damy radę tydzień przed wyjazdem się do kogoś odezwe o konkretne dane pozdro i do zobaczenia
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no Panowie wiem, że jeszcze 2 tygodnie ale ja juz tym żyje hehe, pozdrawiam Częstochowiaków
michal_g84 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 teraz w niedzielę będziemy mieli spota więc jeszcze zobaczymy jak w weekend tam jest miejsca i ile by się pomieściło, sam parking ma około 2000 miejsc wszystko zależy ile w danym dniu jest ludzi
tymonA4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no Panowie wiem, że jeszcze 2 tygodnie ale ja juz tym żyje hehe, pozdrawiam Częstochowiaków rownierz pozdrawiamy
NUTI Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 HMmmmmm to moze i ja wpadne :gwizdanie:
kikson Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A moze i ja tez zajrze moze byc fajnie :decayed:
tymonA4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 i jak tam kto tam pisze się na jutro
michal_g84 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ja się pisze a Ty Tymek będziesz?
tymonA4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 tak od piątku jestem w czewie meczy mnie to już ten krak-czewa
Piotrek98igo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 jutro moze bedziemy mieli na spocie nowego kolege
Tomiii Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 tak od piątku jestem w czewie meczy mnie to już ten krak-czewa to zostań na stałe w kraku :tongue4: :tongue4: :polew: :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 piotrek jakiego kolega to znaczy ze juz nie jestes z hitlerowcem i walisz teraz w chlopców ? heheheheh
tymonA4 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 dzo-dzo co ty znowu wymyśliłeś piotrek kogo zwerbowałeś
Rekomendowane odpowiedzi