kikson Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Sysiek jak bedziesz chciał nowa na przod to pisz... za 80 zł 2 szyby przednie i nawet jak bedziesz chciał to z atestem No spoko jak cos to sie odezwe bo nie bede umial tak jezdzic bez sciemy z przodu a o xenony sie nie czepiali
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a czemu maja sie czepiac? przeciez to nie reno :gwizdanie:
tymonA4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 sysiek jak masz problem przeglądem to zadzwoń do mnie jestem cały tydzień w czewie robiliśmy na jednej stacji diagnostycznej i znam dobrze diagnostów podbiją ci jak coś
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Sysiek , scieme to ja miałem w ex wozidle Nawet jak psy mnie zatrzymały to nie wiedziali ze pasów nie ma:D tylko dowod poleciał
Tomiii Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Sysiek , scieme to ja miałem w ex wozidle Nawet jak psy mnie zatrzymały to nie wiedziali ze pasów nie ma:D tylko dowod poleciał to ty gangsterką się zajmowałeś ??? :polew:
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 to ty gangsterką się zajmowałeś ??? Nie ,jechałem pod kojota brałem łachudre do srodka i nie martwiłem sie ze ktos cos widzi
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 magic buraku potrzebuje te plyty i biorko do zrobienia dasz rade czy w chu,,, walisz ? piotrek czym zaslepiles tą dziurke od turbiny ?
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nie pamietam,chyba jakas znalazl srube i ja wpasowal tam
Sysiek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Do zenona sie nie czepiali tylko do szyb. Do xenonu by sie przyczepili jak bym nie mial lamp soczekowych ale ze mam soczewki to luz Magic heh, jak bede musial zerwac folie to pozniej wlasnie taka zaloze jak Ty miales w Ibizce Co najsmieszniejsze ... jeden sprawdzil mi szybe czujnikiem wyszlo 65% i nie podbil za glupie 5% za to z tylu maja 20% przepuszczalnosci
Sysiek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Tak ale nie do konca odpowiedzial na wszystko wiec poszedl nastepny priv I faktycznie mogly od tak z dnia na dzien pasc twierdzi
Tomasz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ile przyciemnianie szyb u was?? (7sztuk jak robić to wszystkie), robi to ktoś lepiej niż szybex?
Sysiek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja placilem w szybexie 550zl za wszystkie 7 sztuk ale podoniez sa ludzie ktorzy zrobia to taniej Przyciemniaj odrazu bedzie autko lepiej wygladac
Tomasz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 taniej ale nie wiadomo czy lepiej , u mnie ten zielony aż taki słaby nie jest, były różne stopnie zielonego czy to tylko złudzenie właściciela? :>
Sysiek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Wydaje mi sie ze sa jednakowe odcienie zielonego, tez wcale takiego slabego nie mam. Zaluje ze odrazu nie przyciemnilem przodu 2 tylko 1.
Tomasz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja tam bym mocno nie chciał bo człowiek się starzeje a noc w dzień robić
Sysiek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 No niby tak ale wcale tak ciemno u Ciebie nie powinno byc jak zrobisz tyl 3 a przod 1
Tomasz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 zobaczymy, najpierw muszę kupić gumy na 17", dekory zrobić, kier zmienić itd
Rekomendowane odpowiedzi