kikson Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 oooo mam chopla :polew: Ale jestem tego samego zdania ze b6 za 25 nie kupisz chyba ze jakas powypadkowa albo anglika
tymonA4 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 i widzisz 6/9michał po co sprzedawałeś cza było dalej hulać ale szacun za to że nie chcesz zmieniać marki
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 nie chce zmieniac bo jezdzil wczesniej najlepsza marka na globie,wiec nie ma na co zmienic lepszego
MrTea Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Powiem Wam że ja zastanawiałem się co kupić po sprzedaży A3.. było wiele typów: volvo V40, V70, Peugeot 406, bardzo się zastanawiałem nad Fordem Focusem2 TDCI (można kupić w dobrych pieniążkach ładne zadbane autko) ale jakoś stwierdziłem że znowu kupie Audi, fakt b5 nie jest jakaś ogromna w środku, ale to dobre solidne autko względnie tanie w naprawach i super wykonane. Nie wiem jakie auto będzie następne, ale moja kobitka mówi że tak jestem zakochany w audi, że jest pewna że kupie znowu Audi A Vectre i każdego opla bym sobie odpuścił... Szczególnie z tym dieslem ...
MAGIC87 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 ale szacun za to że nie chcesz zmieniać marki Ja po sprzedaniu seata ibizy szybko sie wyleczyłem z pomysłem kupienia Leona. w miedzy czasie było vovlo S60 i nawet S80 ale co wykonanie Audi to Audi
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ale szacun za to że nie chcesz zmieniać marki Ja po sprzedaniu seata ibizy szybko sie wyleczyłem z pomysłem kupienia Leona. w miedzy czasie było vovlo S60 i nawet S80 ale co wykonanie Audi to Audi powiem ci ,ze czasem madre rzeczy mowisz ale nie bierz tego do siebie zbytnio, bo napialem "Czasem"
kikson Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Powiem Wam że ja zastanawiałem się co kupić po sprzedaży A3.. było wiele typów: volvo V40, V70, Peugeot 406, bardzo się zastanawiałem nad Fordem Focusem2 TDCI (można kupić w dobrych pieniążkach ładne zadbane autko) ale jakoś stwierdziłem że znowu kupie Audi, fakt b5 nie jest jakaś ogromna w środku, ale to dobre solidne autko względnie tanie w naprawach i super wykonane. Nie wiem jakie auto będzie następne, ale moja kobitka mówi że tak jestem zakochany w audi, że jest pewna że kupie znowu Audi A Vectre i każdego opla bym sobie odpuścił... Szczególnie z tym dieslem ... A konkretnie ja mam taki motorek 2,2dti,jak jestes taki obeznany to prosze pisz-->ciekawi mnie co napiszesz
Tomiii Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Wiedziałem że wypowiedz mr.tea rozjuszy naszego czę100chowskiego Pitbull'a :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 nie chcialo mi sie tego czytać magic kutafonie zawaliles jak malo kto !! a co wy chcecie od anglika zapytajcie sie piotrka jak sie jezdzilo tym srebrnym
michał69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 trzeba na spokojnie kupować nie ma się co spieszyć b6 to ja wiem że się nie kupi. Jak będzie coś fajnego nie koniecznie też audi to się zobaczy :>
kikson Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Wiedziałem że wypowiedz mr.tea rozjuszy naszego czę100chowskiego Pitbull'a :polew: :polew: :polew: dobre wołajcie na mnie pitbull
Tomasz Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 kolega miał właśnie taką vectrę 2,2 i się chwalił, ale wykonanie wnętrza opel a audi to
kikson Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 kazdy swoje chwali nie tak,ja miałem audi bylo ok mam vectre i jest jeszcze lepiej :gwizdanie:
MrTea Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Jeśli chodzi o opla to bardzo mi się podoba design. Co do silnika 2,2dti z tego co mi mówiło paru mechaników podobnie jak 2,0dti ma słabą pompę, Często zdarzają się rozszczelnienia co prowadzi do jej wymiany, a koszty są nie małe. Kultura pracy też nie jest wysoka. Kolega z pracy ma właśnie Astrę 2,0dti i nie może się pozbyć ze względu na silnik, w miedzy czasie miał też jakieś problemy z rozrządem. Silnik ani nie dynamiczny ani nie oszczędny. Są to opinie zasłyszane. Nie jeździłem łoplem i raczej łopla nie kupię. Ale prawda jest taka że zależy jak trafisz...
michał69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 te silniki 2.0dti są do d*py bo te 2.2 już OK Jednym autko się sprawuje bez problemów a drugiemu się psuje zależy jak trafisz audi też nie jest bezawaryjnym autem
Tomasz Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jak każde auto nie jest bezawaryjne :gwizdanie:
Rafaell Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć koledzy troszkę mnie tu nie było Michał nie kupuj vectry, ja zmieniłem moje audi na vectrę b 2.2dti i powiem ci że więcej już opla nie kupie, jakość materiałów w środku jest po prostu tragiczna, auto mam z 2002r a wszystkie plastiki trzeszczą a i silnik nie jest rewelacyjny, słabo ciągnie z dołu i jest pość paliwożerny, przy mieszanej jeździe pali ok 8l/100 no i awaryjny, pompa zaczyna już u mnie niedomagać i będę się musiał szybko pozbyć się tego złomu
michał69 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 no rafaell bardzo długoooo cię nie było to mówisz sprzedałeś audika i jeździsz Vectrą
tymonA4 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 rafal za miesiąc pierzemy auta :kox: u mnie ja też nie lubię vectry bo mój szwagier ją ma :polew:
Rekomendowane odpowiedzi