kikson Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Kurcze takie nielegalne spoto vagowanie mnie ominie szkoda wielka szkoda :wallbash:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a co ciebie nie bedzie ? to ja to wale nie przyjzdzam
Bart79 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 miśki jak tak dalej pójdzie to za pare dni wciągniemy spoty SKL :gwizdanie: Czewa Rulez
Sysiek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ku*wa, caly dzien na rybach i tylko jeden nedzny karas i okon ;/ Pojechali na to vagowanie pod obi?
Bart79 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Sysiek trza było granat ze sobą wziąc no chyba się ustawiali pod obi na vagowanie dzisiaj
Sysiek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Wentyl, jak by tylko tak mozna bylo Jak bym wiedzial wczesniej to tez bym podskoczyl, moze by sie udalo mojego zvagowac i bym wiedzial czy umawiac sie na program czy nie
Gość tymona4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 A mi to nikt nie napisze choć przyjedz skasujemy ci ini sprawdzimy co się tak dlawi na 3 tys. obrotach to nic :polew: sysiek chcesz wedke raz używana bo jak nie to ja wypieprze :kox:Plus
kikson Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 tymona4 ja sie pisze na wedke jak tylko chcesz ja oddac :shocked: Dzo dzis ztywna gadka była u ciebie w sklepie,chyba przez ciocie hehe :polew: Tak naprawde chcielismy sie zapytac kiedy zajrzycie na małe co nieco :cool1:
Bart79 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Tymon przecie chłopaki pisali wcześniej że sie spotykają na vagowanie trza czytac dokładnie a nie tylko gołe d*py na komputerze oglądasz tymona4 ja sie pisze na wedke jak tylko chcesz ja oddac :shocked: A tobie ta wędka poco kiedy ty chcesz na ryby jeździc dzieci bawic a nie rozrywka hahaha
Gość tymona4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Spoko zapomniałem ze kiedyś pisales coś o tym zbiore wszystko i dam ci na spocie
kikson Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Wybieram sie na mazury a wedka + duza ilosc piwa=relax Ps panowie gdzie w czewie moge dobrze nabic klime
Gość tymona4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Tar-mag tam gdzie wymieniaja olej 100 zł
bArt4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ps panowie gdzie w czewie moge dobrze nabic klime Witam Cze-we Podpinam się pod pytanko kiksona i dopytam jeszcze o samo porządne czyszczenie bo filtr PP już mam Może macie jakieś zaufane miejsca ze specjalną zniżką dla audimaniaków
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ps panowie gdzie w czewie moge dobrze nabic klime Witam Cze-we Podpinam się pod pytanko kiksona i dopytam jeszcze o samo porządne czyszczenie bo filtr PP już mam Może macie jakieś zaufane miejsca ze specjalną zniżką dla audimaniaków w koszalinie serwis icemana znika dla klubo :kox:
bArt4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ta dzięki Piotrek98igo ale chodziło mi bardziej o Cze-we bądź okolice a Koszalin to deczko mi nie po drodze ( no chyba że wybiorę się na wakacje np. do Mielna )
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ta dzięki Piotrek98igo ale chodziło mi bardziej o Cze-we bądź okolice a Koszalin to deczko mi nie po drodze ( no chyba że wybiorę się na wakacje np. do Mielna ) juz masz powod zeby jechac na wakacje
Norbi TDI Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Tar-mag tam gdzie wymieniaja olej 100 zł nawet za 300zł :gwizdanie:ps. napisałem tymona do ciebie PW i nawet nie odpisałeś
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 do tar magu to ja bym nie jechal - tak mnie wku....wia te szefostwo tam ze szok , nedzni dorobkiewicze ubrani cali z tuszyna ale napis Dior czy Armani musi blyszczec na kilometr , to juz nie sa ci sami ludzie co kiedys na tartakowej - jedz na glowną - wylot na opole po prawej stronie stronie tak vogowanko bylo poducha skasowana Kikson no co ty ciotka to swoj chlop przy niej to o wszystkim
NYNA Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 No w Tarmagu tragedia. Może i ceny konkurencyjne ale reszta Nie mówiąc o tekstach tego upośledzonego synalka który myśli że chyba jest bogiem żenada porostu. Druga sprawa to jak się na nich patrzy to ciężko nabrać zaufania co do jakości sprzedawanych produktów a szczególnie olejów z beczki wynoszonych gdzieś od tyłu z zaplecza.
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nic dodac i nic ujac [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 08:10_________________________________________________panowie a gdzie mozna przetoczyc tarcze ?
Rekomendowane odpowiedzi