Piotrek98igo Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 pasek alternatora... dzisiaj bylo buraczenie na alejach :kox:
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 o której jutro ten spoty? może o 18? dzisiaj był taki mały.. a spot w piatek ale chyba o 20[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:32_________________________________________________ dzisiaj bylo buraczenie na alejach no no sam buraczyłes dziurawym wydechem.... ja spokojnie prawym pasem
tymonA4 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 leman ty hochsztaplerze piotrek dzięki za śruby wszystko ci powiem jutro ale raczej je biorę i tak jeszcze te dwie 17 i mam lans na wsi [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:36_________________________________________________a co prawda to prawda te dwa młode wilki chcą wszystko wciągać na alejach
Piotrek98igo Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dobrze wiesz ze na prawym staja kozaki :kox: tymek bedziesz mial najbardziej wylansowane 1.8
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 a co prawda to prawda te dwa młode wilki chcą wszystko wciągać na alejach chyba tylko ten jeden bo ja mam niedowartosciawana serie 128 KM i 315 Nm.... wiec bez polotu
MrTea Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ok.. spokojnej nocy.. wezmę może w piątek aparat i statyw to zrobimy jakąś sesje :kox:
Piotrek98igo Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 magik ale ty szybko biegi zmieniasz :kox:
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 magik ale ty szybko biegi zmieniasz kox kox decayed wbijam je jak widły w gnuj
michal_g84 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 magik ale ty szybko biegi zmieniasz :kox: bo on nie używa sprzęgła
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 MrTea powinnec miec 2 x pase wielolkinowy 1 x pasek wieloklinowy rozrzadu pompa cieczy chlodzacej 2 x rolka napinajaca pasel kilinowy rolka prowadzaca pasek rozrzadu rolka napinająca pasek rozrzadu papinacz paska rozrzadu aha i przy wymianie tego zobacz koniecznie w jakim stanie jest amortyzator napinajacy pasek klinowy bo lubi sie szybko wysrać to masz calky komplet do audi zadko kto wie co do czego bo z tego co wiem to nikt jeszcze rozrzadu nie robil oprocz mnie 1110 zł za wszystkie czesci + 150 zł robota ale masz wszystko gites majonez [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 07:12_________________________________________________aha to byly zakupy w inter carsie po znizkach 1,5 roku temu wiedz teraz moze cos jest taniej paski byly conti a reszta ruvila aha termostat to ori jest tylko w aso :-) wahler to zamiennik jak chces z to mam jedną sztuke dam ci za 5 zł hehe [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 07:13_________________________________________________tu masz goscia co chce sprzedac rozrzad fajna cena http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_kompletny_orginal_rozrzad_do_19tdi_pompowtryski-t124850.0.html
MrTea Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dzięki dzo-dzo.. części mam już kupione, wszystko ruville pasek, rozrządu conti jak pisałem.. czy mam zapinacz paska klinowego nie wiem .. za wszystko dałem 850zł.. termostat juz mam tylko jest to właśnie ten wahler.. nie mam tylko pasków wieloklinowych ... [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 07:40_________________________________________________za robote gość powiedział mi 150zł ... aha.. i jeszcze mam ten cały jakiś hydrauliczny napinacz który jest w AWXach i AJMach ...
MrTea Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 mam jeszcze jeden problem .. będę też zmieniał olej... mam jeden zakład gdzie jeżdze od paru lat.. ale oni nie mają motula i mówią że to jakaś nowość i żeby po prostu zalać czymś pewnym do pompowtrysków np. castrol ... Z kolei na forum czytam, motul motul i jeszcze raz motul... :/
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 a tam chu.. ten motul to gowno wedlug mnie sam mam ale nastepna wymiana spowrotem mobil do pd bede teraaz zamawial przeplacal motula - tak wszyscy gadają daj se spokuj lej cos dobre i tu na miejscu
tymonA4 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Po co takie kombinacje z rozrządem ja pojechałem do mechanika spytałem się ile zostawiłem auto po południu odebrałem zabrałem stare części i do domu kosztowało mnie to 900zł poste?
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 no nie do konca , ja to wolałem byc przy calej opercji lepiej pozniej na duchu hehe
MrTea Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 tymon.. mam znajomego co handluje częściami i mi taniej sprzedaje, i mam z kolei znajomego mechanika co mi robi auta od kilku lat.. robiłem rozrząd już w clio, sceniku , a3 tym sposobem wszystko na oryginałach po dobrych pieniądzach i pewnie .. Dzo-dzo.. też mam "mobila super" teraz ale ktoś mi mówił że mobil jest bleee.. i że mobil nie ma specyfikacji typowo do PD ...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 pier**lą jak malo kto lej mobila i wal tych co mają motula
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 herbata kupujac motula masz co 4 wymiane gratis jak ci nie bierze oliwy... dzodzo chyba wczoraj nie poruchal stad takie glupoty gada ja jezdze na motulu i nie zmienie na nic innego motul to nie zadna nowosc widocznie te mechaniory slabo sie znaja...
MrTea Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 no to nic nie wiem ... :polew: Piotrek, a gdzie kupujesz olej i go zmieniasz? ..
Rekomendowane odpowiedzi