Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 726,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dopiero się zacznie :>

Opublikowano

dzieki michal ...te oponki ida na tyl :cool1:

Opublikowano

A propo radia:

Co do radyjka niema tam filtra AFN (chyba tak się to nazywa)

Jeśli coś to pewnie chodzi ci o ANL, to radio ma ten filtr a tym że niema włącznika się nie sugeruj. Każde radio na AM ma filtr ANL ale nie każdy ma możliwośc wyłączenia.

dzo dzo a podlaczałes radio bezposrednio pod Aku? bo ja tam miałem w ibizie ze z gniazda zapalniczki szumy szumy .....

Nic to nie da bo zakłócenia wchodzą przez antene i radio sobie z tym nie radzi. Gdyby zakłócenia wchodziły po zasilaniu to by sie zrobiło filtr, ale po antenie nie da rady. Trzeba wymienic radio.

Opublikowano

yo yo yo jak po spocie :>

Opublikowano

Jeszcze pare min po 22 bylo pare osob na frytkowej jadac z pracy zauwarzylem gdyby nie robocze ubranie to bym pewnie przystanol :kox:

Opublikowano

cza było jak to mówi boguś dobra fryta nie jest zła :kox:

ale wrócili by na Piłsudskiego :mysli: jak sie żegnałem to do kobry walili pewnie młodziki się wściekali :kox:

Opublikowano

po 22 juz sie rozjezdzalismy ,wczesniej bylismy kolo orbisu wieksza grupa :gwizdanie:

tymek nikt sie nie wsciekal ,dzisiaj spokojnie.

Opublikowano

buuuuuu :decayed:

Opublikowano

thx dziewczyny za spota :decayed: :decayed:

Opublikowano

Moze wkoncu nie bede musial warowac w pracy i odwiedze jakis spot bo zawsze wypada praca jak jest spot

Opublikowano

w p a d a j :good:

piotrek nie gryzie :polew: :polew:

Opublikowano

aaa mielismy ciekawa rozmowe z "kierownikiem" na laweczce :decayed: :decayed:

Opublikowano

ty wiesz że jak wracaliśmy to siedział na ławeczce koło pasów

Opublikowano

szajsen... wpier...łem się w dziure dzisiaj i chyba mam wybity wahacz z lewej strony bo mam gluchy stukot.... Myśłicie że jeśli to to mogę wymienić tylko ten jeden wybity?

Biednemu zawsze wiatr w oczy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor
aaa mielismy ciekawa rozmowe z "kierownikiem" na laweczce

Przeciez to twoj ziomek był... odrazu sie poznał ze koksiarz :cool1::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
aaa mielismy ciekawa rozmowe z "kierownikiem" na laweczce

Przeciez to twoj ziomek był... odrazu sie poznał ze koksiarz :cool1::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: niech ci bedzie ,ale ciebie tez poznal po rozwej polowce "gej" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

herbata mozesz wymienic 1,tylko zebys za miesiac nie wymienial nastepnego, no ale tego nikt nie wie co sie moze zdarzyc

Opublikowano

podjade dzisiaj do mechanika i niech sprawdzi mi te wahacze...Jakbym mial teraz robic jeszcze zawieszenie to masakra.. po za tym kupie liqui moly do czyszczenia przepływek i zobaczymy jutro na trasie czy jest poprawa w dynamice.. :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

U witam serdecznie dopiero co odebrałem kompa z serwisu h..je trzymali mi go 2 tyg.

Dzo-jak sprzedales tolipne radio,ale bubel ci ktos wcisnał :gwizdanie: :gwizdanie:

Dzis robiłem przymiarkr do woskowania,rozkladam graty szmatki itp--a tu deszcz jakby nie mial kiedy zaczac padac :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

no wlasnie i dla tego tez zrezygnowalem z zakupu kamery zeby sie tez niie wjeba..[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 12:32_________________________________________________p.s jak ci kompa teraz oddali jak od 2 tygodni siedzisz na forum opla :naughty: