Rafaell Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 rafał co kupiłeś wszystko jest w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja dopiero teraz bo mialem jeszcze pare rzeczy do zrobienia Spot fajny pomimo tego co sie zapowiadalo na poczatku dzieki niebiosa Rafaello, no gratuluje Chyba bede musial zaczac pobierac oplaty za sluchanie wiskozy :polew: :polew: A to kto przyjezdza na spoty jest mnie zupelnie obojetne wazne zeby atmosfera byla taka jak jest teraz Nuti, gdzie tak krzycza ze sa to spoty .eu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Nuti popieram jeżeli zaś chodzi o to że przyjechały kato to nie dlatego się rozjechaliśmy tylko było już późno i jechaliśmy znaczy ja do domu a sugerowanie że to dlatego że przyjechało kato to dla mnie śmieszne i niepoważne. Fajnie że przyjechali i dzięki im za chęci niepotrzebne sugestie i nie poparte faktami proszę zostawic dla siebie jesteśmu t dla marki a nie dla końcówki nazwy klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 i jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Nuti, gdzie tak krzycza ze sa to spoty .eu? No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Wlasnie. Rafaello, wrzucaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Wlasnie. Rafaello, wrzucaj fotki nie ma się czym chwalić, zwykły avancik ze standardem w środku a kolor taki jak miałem poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Nuti popieram jeżeli zaś chodzi o to że przyjechały kato to nie dlatego się rozjechaliśmy tylko było już późno i jechaliśmy znaczy ja do domu a sugerowanie że to dlatego że przyjechało kato to dla mnie śmieszne i niepoważne. Fajnie że przyjechali i dzięki im za chęci niepotrzebne sugestie i nie poparte faktami proszę zostawic dla siebie jesteśmu t dla marki a nie dla końcówki nazwy klubu. racja bart głupio napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Wybaczam na następnym spocie i będzie wporzo A i widzę ze nicka poprawiłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no wreszcie ktoś zauważył :) teraz znowu będę tymona z dużym A na końcu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TommyA4 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie przyjechało kato i po 5 min wszyscy się rozjechali dzieki za podsumowanie i ścieme. wybacz kolego ale przyjechalismy jako A4 nikogo nie namawialiśmy, nie obrażaliśmy ani nic. poprostu przyjechaliśmy się spotkać z innymi A4 Ale jak Wy niechcecie już więcej odwiedzin to OK tylko niezbyt miłe jest obwinianie nas, że to przez nas spot sie zakończył. po spieszyliśmy sie jak moglismy aby z Wami sie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 TommyA4 zapraszamy zawsze jak tylko macie ochote to nie jest głos nas wszystich zresztą kolega już zrozumiał błąd i mu głupio niema co się teraz zagłębiac w temat ja tam was zawsze chętnie zobacze i myśle że reszta też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Sorrki za wypowiedz z konta TommyA4 - to jest moje głowne konto, tamto było przyblokowane - ale juz wyjasnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no i co tam ziomalki sektor dojechales szczesliwie ? wyslalem ci nr gg jutro zostawiam furke na prawie caly tydzien rezania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Cześć, byłam dzisiaj na spocie w Częstochowie razem z Tommy'm i Sectorem, rzeczywiście trochę przykro, że nie powiedzieliście już wtedy, że jesteśmy niepotrzebni i macie o nas takie zdanie jakie tu wyraziliście, tylko obsmarowujecie tutaj, z Sosnowca i Bytomia to kawałek drogi, i chociaż powinniście w pewnym stopniu docenić to, że byliśmy, a przede wszystkim CHCIELIŚMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 szkoda ze mnie nie bylo , na pewno zadna nie mila sprawa nie miala by miejsca nastepnym razem bedzie tylko lepiej [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 22:40_________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/27109/dziwaczny_talent_kandydatki_na_miss/ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 to mi się teraz ładnie dostanie źle to napisałem i na pewno nie miało to mieć takiego podtekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Tomi400 wszystkiego najlepszego, bo wczoraj nawet nie miałem czasu zajrzeć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Cześć, byłam dzisiaj na spocie w Częstochowie razem z Tommy'm i Sectorem, rzeczywiście trochę przykro, że nie powiedzieliście już wtedy, że jesteśmy niepotrzebni i macie o nas takie zdanie jakie tu wyraziliście, tylko obsmarowujecie tutaj, z Sosnowca i Bytomia to kawałek drogi, i chociaż powinniście w pewnym stopniu docenić to, że byliśmy, a przede wszystkim CHCIELIŚMY Czesc, wybaczcie ale niestety sie mylicie. Mnie jest obojetne kto z jakiego forum przyjezdza ... Chwile przed tym jak przyjechaliscie Bartek sie juz z nami zegnal a i ja mialem sie zaraz zbierac do domu bo i tak dosc dlugo bylismy na spocie z tak malutkim dzieckiem. Czekalismy na was dosc sporo czasu, rozumiem ze roznie to bywa z droga i szanuje chec przyjechania do nas taki kawalek drogi. Zapraszamy jak cos na nastepny spot i obiecujemy ze juz czegos takiego nie odczujecie Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Grzeje do was na spota - a wy mi tu jakieś wypociny na forum piszecie - zobaczcie co na pisałem na A 4 .eu o was , czyli o całej ekipie z czewy godz 21-11 dzięki za spota ! "MONIA !TOMMY -Sector również dziękujemy ,że poczekaliście na nas - trochę późno dobiliśmy do was , ale jak to mówią Lepiej późno niż Wcale fotki wstawie jutro Mam nadzieję że takie spociki będą się u was zawsze kręcić , bo pogodę macie fajnistą w czewie ,, a i ekipę równą :D" _________________________________________________ czy ja napisałem ,że to był jakiś spot zrobiony przez A 4 eu .albo jakieś inne fleki ( spot jak wcześniej na jakim byłem - ani wasz ani nas - tylko wspólny jest ekipa z eu i jest ekipa z pl i podobno są wspólnie oraganizowane spoty to je róbmy albo nie . Jeszcze raz wielkie przepraszam ,że tak późno ale tak to już wyszło ,innym nawet późno nie pasowałodzisiaj , i nikt nikomu nic nie mówi , każdy ma swoje sprawy trzeba to przecież uszanować _________________________________________________ dzo dzo szkoda że cię nie było - może następnym razem się spotkamy , gadulca mi wysłaleś ale go nie powłanczałeś - pieronie jeden koledzy wyluzujcie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi