MAGIC87 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 były kreski z TYPE R w sumie myslałem ze lepiej mu to jedzie ale szału nie robi
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Pisze do piotrka bo polowa z was nie bedzie widziec o co chodzi hhehe zobacz na to kur.. jaka loteria programów heheheheh http://diesel-tuning.pl/galeria.php[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 07:32_________________________________________________"Dziś trafił do nas Mercedes Sprinter 310 1999r - za duży na naszą hamownię seryjnie 108 KM tuning dodał kolejne 25 KM - na pewno z ładunkiem będzie łatwiej podróżować tym autem. Do tuningu musieliśmy wyjąć mu "oko" co ułatwiło dostęp do sterownika " kur.. na oko pier... chipsa
Piotrek98igo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 no widze 90% to pierd przy 2tys, a pozniej leci na leb.najlepsze fale dunaju w trafiku wczoraj magik jechal z rolki z typeR dostal 2dl ale 40KM mniej i 350kg wiecej
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Leman Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 podjechałem sobie dzisiaj do tar-magu żeby wymienić oleum....kur.a jakaś masakra, gość otworzył maske odkręcił osłone - już się zabiera do wywalenia starego oleju - nagle pyta co ma zalać ja mu na to że mam swojego motula i reszte filtrów a ten że nie wymieni mi tego..... trzeba kupić olej od nich - jakiś kujawski z beki :kox: ...pojebany kraj... :wallbash:
Piotrek98igo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 podjechałem sobie dzisiaj do tar-magu żeby wymienić oleum....kur.a jakaś masakra, gość otworzył maske odkręcił osłone - już się zabiera do wywalenia starego oleju - nagle pyta co ma zalać ja mu na to że mam swojego motula i reszte filtrów a ten że nie wymieni mi tego..... trzeba kupić olej od nich - jakiś kujawski z beki :kox: ...pojebany kraj... :wallbash: :polew: nie wiem po co tam jezdzisz...ja jezdze do moto-witkowski na warszawskiej 5min 10zl wszytskie filtry ci wymienia i nie ma problemow zadnych
kikson Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dobrze leman ze piszesz ja tez tam sie wybierałem z wlasnym olejem GM,bo kumpel tam był i mu wymienili kupił tylko u nich filtry. To kutasy tak im zalezy na kasie ze traktuja klientow jak totalne 0 :kwasny:
trynity00 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam, ja miałem podobną przygodę w Irlandii podjechałem do PIT-STOPU gdzie zajmują się głownie wymianą opon i klocków hamulcowych żeby założyć na oponę na koło wyważyć i sprawdzić szczelność. Mechanik stwierdził, że nie wykona tego zlecenia ponieważ oni zakładają na koła tylko nowe opony które trzeba u nich zakupić i jak chce to mogę sobie kupić oponę
tymonA4 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 ale ja potrzebuje do kangoo 1.9dti taki masz?
MAGIC87 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 wreszcie zrobiłem wydech tak jak chciałem:) koncowy przelotowy. nie jest tak głosno jak na samej rurce...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no fajnie mu buczy wczoraj upalalismy o 3 w nocy w alejach :kox:
tymonA4 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 michał jak sie obudzisz to wrzuć mi te moje logi na mejla [email protected]
MAGIC87 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 wczoraj upalalismy o 3 w nocy w alejach a dzisiaj o 22 na DK1 :tongue4:
MAGIC87 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 a no ... przy 180 to i tak.. talon do tesco na 500 zł
Piotrek98igo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no ale juz czulem pod noga ze koncowke gazu mam bo nie chcial juz isc
Rekomendowane odpowiedzi