MAGIC87 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 no ja jade na wyrazwó o ile nie dopier**l... dniówki jak dzsiaj Piter cos dla Ciebie.. ty najwiecej pracuejsz w tyg. 19,5 H :wallbash: :wallbash: No i miałem tego posta jebnac wczoraj ale wróciłem jak wróciłem... Moja sucz wczoraj skonczyła roczek i równo 20 tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 co jej kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 co jej kupiłeś choinke o zapachu kokosowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 co jej kupiłeś naughty Nowe pompki o oznaczeniu AL i turbo BRD do regeneracji... przy next wyplacie FMIC a pozniej cała zima przedemna na skladanie i witaj wiosno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 a jednak jeszcze korekta hyhyhyhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Sysiek zalałeś już ten motul od kola z Czewy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Sysiek zalałeś już ten motul od kola z Czewy ?? ja juz mam od niego oliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 u mnie tez juz zalana i smaruje :-) bogus no i co tam stara suczo gdzie ty robisz teraz bo w tesco nikt o tobie juz nie slyszal podobno zaszyles sie gdzies jak RAMBO czy to prawda magic potrzebuje szafeczke przerobic na monitor da rade dzis to zrobic jak cos to daj znac podjechal bym tymona kupilem tv lcd 20 cali jak sie dowiesz ile dalem to bedziesz chcial go odemnie wziasc za dwa razy tyle p.s Jest tu jakis nowy jeszcze co chce zvagowac za darmo auto ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dzo dzisiaj czasowo leze p.s cos Ci sie jakies dziwne literki zaplatały .. nie 165 KW tylko KM myslałem ze poprawisz ten blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 :polew: to chodzi ze 1.65 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja bym chciał za darmo zvagowac auto :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no ja jade na wyrazwó o ile nie dopier**l... dniówki jak dzsiaj Piter cos dla Ciebie.. ty najwiecej pracuejsz w tyg. 19,5 H :wallbash: :wallbash: No i miałem tego posta jebnac wczoraj ale wróciłem jak wróciłem... Moja sucz wczoraj skonczyła roczek i równo 20 tys km spoko loko, narazie wygrywam w tym tygodniu, wczoraj 20,5 godziny...[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 10:30_________________________________________________ p.s Jest tu jakis nowy jeszcze co chce zvagowac za darmo auto ? Co sie oferujesz jak nawet za flache nie umiesz tego zrobić [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 10:31_________________________________________________ tymona kupilem tv lcd 20 cali jak sie dowiesz ile dalem to bedziesz chcial go odemnie wziasc za dwa razy tyle Gdzie to sie montuje?? W zagłówku?? Bo chyba nie do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zaszyć to ja się chyba musze :polew: 22 pażdzia startujemy w tesco zalalem tego motula ale po dzwiękach jakie słysze z hurdauliki mam wątpliwości czy to Ori motul...dziamie głośniej niż na przechodzonym od Dzika z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zaszyć to ja się chyba musze :polew: 22 pażdzia startujemy w tesco zalalem tego motula ale po dzwiękach jakie słysze z hurdauliki mam wątpliwości czy to Ori motul...dziamie głośniej niż na przechodzonym od Dzika z forum... bo ci sie silnik konczy trzeba bylo zalac mmineraly pobobno lepiej sie trzyma tlokow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 sam se zalej mineralny :polew: turbiny już nie masz to i tak ci wszystko jedno :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 na pewno bede chciał kupić ten lcd tylko po co mi czarno-biały :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Sysiek, tak, to ja bylem dziś po 16 na Jagiellońskiej .. bo widziałem jak wytężałeś wzrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Bogus, zalalem ten olej i juz dobrze upalony Ja tam nic zlego nie zauwazylem, a silnik raz ze pracuje ciszej to i nie osiaga tak wysokich temperatur jak na mobilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Panowie dzis widzialem syska z rodziną na frytkowej do swojego avanta wkladal dwie beczki po starym oleju z frytek wiedz podpadł wiem z czego robią z tym kolesiem tego MOTUL a[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 18:17_________________________________________________ja juz od niego nie biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi