Dzo-Dzo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 taaa ale mod ja nie moge ale jestes super
MAGIC87 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 medzik suko wyliczyles kuchnie bo jak nie to wal sie na ryj ty i twoje b6 cool1 Juz Ci raz liczyłem, siade dzisiaj wieczorem i policze... teraz zapierdalam skladac szafki bo mam roboty na ten tydzien w ujj
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nic nie liczyles strzeliles cene z glowy jak kazdy z klomnic albo radomska :decayed:
Tomasz Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nic nie liczyles strzeliles cene z glowy jak kazdy z klomnic albo radomska :decayed: dzo dzo paczka doszła?
Avancik Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 podjechał bym na spota do Was ale przy waszych brykach to moja będzie taka mała szara myszka...
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 tak tomaszu dziekuje mają zakladac w piatek wszystko to dam znac czy ok :-) Avancik to nie podjezdzaj szkoda czasu i nerwów
Piotrek98igo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 podjechał bym na spota do Was ale przy waszych brykach to moja będzie taka mała szara myszka... wiekszosc ma 1,6 w gazie a ty sie przejmujesz
dobry_k Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 podjechał bym na spota do Was ale przy waszych brykach to moja będzie taka mała szara myszka... wiekszosc ma 1,6 w gazie a ty sie przejmujesz No racja, jedynie ja mam serie wszystkich serii i do tego 1.9 wiec nie przejmuj sie i wpadaj
Piotrek98igo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 podjechał bym na spota do Was ale przy waszych brykach to moja będzie taka mała szara myszka... wiekszosc ma 1,6 w gazie a ty sie przejmujesz No racja, jedynie ja mam serie wszystkich serii i do tego 1.9 wiec nie przejmuj sie i wpadaj bo czip to zlo jezeli twoje dziecko nie ma katalizatora w aucie to wiedz ze cos sie dzieje... dodatkowo jezeli twoje dziecko ma zassssslepiony EGR to wiedz ze tam sie cos barrdzo bardzo burzy. jezeli twoje dziecko jezdzi dieslem z softem to wiedz ze diabel sie nim intersuje... AMEN
malin85 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no... Ojciec dyrektor wie co gada...
MAGIC87 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 ku*** Piotr KOX... A jak ma odetkany wydech? to co? dzo dzo liczyłem Ci pierwsza wersje... chciałes na dociagach w polerce i z fornirem... powiedziałem ze 10 K wyjdzie... Chcesz taniej...( bo kupiłes B7) zaraz bede liczył i Ci powiem... Dobra tansza wersja 15 K... pasuje?
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 no juz lepiej ale na c**j piszesz na forum wiesniaku ile zalplace za kuchnie - chcesz zeby mi piotrek ją w nocy rozebral i sprzedal za mody
MAGIC87 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Takiego bubla jakiego Ci zrobie to nikt nie bedzie chciał kupic, wiec sie nie martw
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 no to czekaj jak zrobiles juz
snake s4 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 podjechał bym na spota do Was ale przy waszych brykach to moja będzie taka mała szara myszka... wiekszosc ma 1,6 w gazie a ty sie przejmujesz No racja, jedynie ja mam serie wszystkich serii i do tego 1.9 wiec nie przejmuj sie i wpadaj Faktycznie masz serie a nawet wykręcesz pompki po skończonej jeździe w ramach eko-tuningu
MAGIC87 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Jedni wola EKO a inni AGRO
Adr3k Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ech wy tylko o o mocy Avancik wpadaj na spota ja byłem 1 raz i jest ok naprawdę czasowo nie wyrabiam w niedzielę ale to się zmieni jak do rogla podjadę
P-U-M-A Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ciekawe czy mi sie zmieni w przyszłym czasie że bede miał więcej czasu.
Rekomendowane odpowiedzi