Piotrek98igo Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 piotrek. kubełek kox. tylko ja ty sie w niego chcesz miescic to nie wiem.... moja waspie Plecy ledwo sie mieszcza. ale wyglad jak RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmudaa Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 miałes nie pokazywac.... dopiero o wszystkim... ale kubeł ma pełna regulacje jak ori fotel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 taki koles ze stilo zczail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No bo kto by paczył na B5 na stalowkach.... kicz jak cholera, wiec jakis tam Kubelek z pelna regulacja ( MADE By ZMUDA) nie zwracal uwagi:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 i siedze samotnie w fotelu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prober Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam Panowie Czy ktoś może korzystał z Was z tej akcji w serwisie Marszałka? http://www.marszalek.audi.pl/pl_partner/p_p_04/en/services/promocja_w_serwisie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ciekawa akcja trzeba spota u Marszałka zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ci co chcieli coś kupić to kupili reszta niezdecydowanych lub mających 5 zł w kieszeni niech sobie sama przemysli czego chce no tos mu pojechal :-) ---------- Post added at 06:48 ---------- Previous post was at 06:47 ---------- medzik kiedy skonczysz meble ? kase wziales a meble juz 3 miesiac nie skonczone !! ---------- Post added at 06:59 ---------- Previous post was at 06:48 ---------- p.s piotrek przyszlo ladne zdjecie o 23 przekroczone :-) 200 i 4 punkty pytają sie kto jechal hehehe a ty filmik nagrywales z przyspieszania hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 powiedz ze jechal zon klod van dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 heheheh no wlasnie nie wiem co im napisc hehe a punktów bys niechcial ? ja mandat zaplace bo to w sumie po moją sprawe jechalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ---------- Post added at 06:48 ---------- Previous post was at 06:47 ---------- medzik kiedy skonczysz meble ? kase wziales a meble juz 3 miesiac nie skonczone !! ---------- Post added at 06:59 ---------- Previous post was at 06:48 ---------- połki mam, tylko jakos mi nie po drodze:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dziadu maly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ale fajną godzinę mamy na forum zamiast godzinę w przód dali godzinę w tył i w ten sposób mamy 2 godziny różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 czyli jednak da sie cofnac w czasie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 wyszło na to że wszyscy wstali skoro świt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 punkty zbieram tylko na shellu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 michał nie pierd... S-klase kupiłes to co tam 200 zł na mandacik:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kto się dzisiaj na spota wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 raczej nikt.... same hondy na miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi