JaSiuM5 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam poszukuje czesci do audi a4 b5 avant tył mocowanie gorne amortyzatora, ktore jest przykrecane do karoserii.. Jak ktos wie gdzie moge kupic uzywke na slasku prosze o podpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Piotrek... chu.owy Mod i tyle, nie podoba mi sie... 300 zł w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 nawet nie slyszales a oceniasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ale juz wiem co jest teraz:facepalm: nawet u mnie w aucie słychac cofke.... kicha za 300 zl:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ja juz sie nasluchalem,styknie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 nasłuchałem... no w sumie na długie trasy wypadałes:kox: 3 km po miescie to słuch moze miec uszczerbek:naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 cofki sie nasluchalem ile to mozna...przy kazdym sciagnieciu nogi z gazu,poza tym na przelocie zrobilem 35tys km wiec jest sporo nie przeszkadzal mi jakos,ale pora na cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 35 tys? ile? hmmm.... czesto jezdzisz do tesco:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 no tyle jak nie wiecej 3lata juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 no tak. ja 2,5 i 50 stukneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 na przelocie?bo ja pisze o przelocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 program robilem przy 204 tys.... przelot zaczał sie przy około 207-208:wink: a ju z 249xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,11675227,BMW_jechalo_po_torach_tramwajowych___i_zawislo_na.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ee tam juz wszysyc wiedza ze boczek zawisnał na torach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 2dni temu o tym mowili w telexepresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 to tylko ja taki zacofany i niedoinformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Tomi widzę że się szykujesz na zakup nowej furki w 2014 Skąd masz przeciek że wracają do starego dobrego 1.9TDI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmudaa Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No hello Budrysy takie tam na luzie dzisiejsze i wczorajsze perełki Najpierw 2.0 TDI BMM (zawalony DPF i cały wydech olejem) goscie w takiem stanie przyjechali z wlocławka A toz to dzisiejsza perła Passat B6 1.9 TDI (cos nagle swisneło i nie ma mocy- Panie nie jedzie) Kierownice zatarły sie w maksymalnej pozycji i generanie juz nie odpusciły nawet przy trybie awaryjnym wiec nie wiem ide bylo doładowania przy 4000tys. bo podobno przy tylu walło... takie tam na luzie 911 turbo aaa i jeszcze byl gosciu ktoremu przeszkadza sapanie z wydechu... (sowa).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja jak sie nie przewidziałem to widziałem jak Orzeł był holowany dzisiaj swoją b8. Co się stało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 takie tam na luzie 911 turbo http://images50.fotosik.pl/1565/c79ad4036168d427med.jpg Juz rozkradzione:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi