jnx Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 polereczke to dopiero zrobię dokładną wraz z fotoopisem i wrzuce na forum. pasty moim zdaniem jakieś super nie potrzeba, ważne by usunęła wszelki brud, ja miałem K2 Ultra Cut i wydaje mi się że zbyt wodnista trochę ale dała rade. żaden z preparatów nie pozostawił na ściereczkach żadnego zabarwienia od lakieru, więc moja metoda jest lekko inwazyjna. A lackrenigiren firmy NIGRIN zakupiłem w Castoramie. Tak naprawde to to dopiero daje efekt Hehe spoko... no tamten grill ma strukture plastra miodu i ona jest lepsza ale niwząb nie mogę przymocować obramówki i znaczka ( znaczek moze i by sie dało ) ale jest ori i on mi się podoba [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2009, 21:59_________________________________________________Pany.... Turbo od AWX to jest to :-)
Szamek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 polereczke to dopiero zrobię dokładną wraz z fotoopisem i wrzuce na forum. pasty moim zdaniem jakieś super nie potrzeba, ważne by usunęła wszelki brud, ja miałem K2 Ultra Cut i wydaje mi się że zbyt wodnista trochę ale dała rade. żaden z preparatów nie pozostawił na ściereczkach żadnego zabarwienia od lakieru, więc moja metoda jest lekko inwazyjna. A lackrenigiren firmy NIGRIN zakupiłem w Castoramie. Tak naprawde to to dopiero daje efekt co prawda teraz fotek nie ma, ale skoro chłopaki tak zachwalają tą Twoją polerkę to chętnie bym poczytał i obejrzał tą Twoją fotorelację z opisem i napewno zrobiłbym ją u siebie furka ładna no i ten motor
Rekomendowane odpowiedzi