hornet Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 dzisiaj też mijałem oznaczonego ciemnozielonego sedana rej. RSA pod głównym kierownik- starszy Pan [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 19:32_________________________________________________a u mnie pod na siłkę ktoś dzisiaj wpadł piękną S'ką b5 również z ramkami blachy DW... To nie był starszy Pan. Kolor nie był też zielonkawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To nie był starszy Pan. Kolor nie był też zielonkawy. no kolor może mi się jebn@!ł ale na pewno był ciemny a kierowca miał na bank powyżej 40l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Trzeba zacząć ściągać im ramki to będą się pojawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 moje się rozleciały ze starości...mogę spać spokojnie :gwizdanie: a w ogólne teraz ktoś chłodzi tyłek na takim mrozie pod mostem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 moje się rozleciały ze starości...mogę spać spokojnie :gwizdanie: a w ogólne teraz ktoś chłodzi tyłek na takim mrozie pod mostem? Jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 nie wiem czy ja bym się odważył :gwizdanie: toż to gałki oczne zamarzają... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 nie wiem czy ja bym się odważył :gwizdanie: toż to gałki oczne zamarzają... :gwizdanie: A ty nie leciałeś dzisiaj drobnera, i później na most uniwersytecki ?? Bo widziałem a4 w takim kolorze na blachach DTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 A ty nie leciałeś dzisiaj drobnera, i później na most uniwersytecki ?? Bo widziałem a4 w takim kolorze na blachach DTR dokładnie to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Widziałem Cie ale nie machałem Bo VW T5 leciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 no i sie zaczeol [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 22:55_________________________________________________a o której jutro widzicie sie w tej pizzy? jak przekonam swoją Panią to się pojawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja też już wlewam w korpus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 o której jutro widzicie sie w tej pizzy? kwestia dogadania 20-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak wspominałem jakiś czas temu ja swoje ramki oddam klubowe za dobry browar, bo wylądują wlepy na aucie po lakierowaniu, poza tym na tył już klapa US do mnie jedzie, a kwadratowych klubowych rameczek niestety nie mamy... Będzie wlepa i logo jak ja bym z Wami pizze zjadł, o shit happens... chociaż się pośmiał pod mostem, for f*ck... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 przyjedziesz to pojedziemy opierdolic pizze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ło matko... dzisiejszy wieczór będzie jeszcze cięższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 bierz rodzine wpadaj na pizze będziemy od 20:30 na dolnym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smołkers Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 4 nowe świece i elegancko furka zatrybiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 szczałeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przylukałem dzisiaj na Nowym Dworze taką oto pięknie zafoliowaną polówkę... dopiero później zauważyłem że po strzale w przód :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 z dobre 5 lat temu przy pomorskiej stał maluch, wyglądał bardzo podobnie, tyle, że obklejony taśmą do paczek :gwizdanie: zabrali go, bo opuszczony stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi