frajdej89 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 hornet, to jak na pracownika? mam zagadac ze sprzedawca, zeby bral na siebie? czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 hornet, to jak na pracownika? mam zagadac ze sprzedawca, zeby bral na siebie? czy jak? Ja jak brałem to mój znajomy pracował u nich. Sam mi powiedział, że odchodzi i może mi kupić na siebie lapka ze zniżką pracowniczą Dlatego nie czekałem ze ściąganiem lapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 hornet, to jak na pracownika? mam zagadac ze sprzedawca, zeby bral na siebie? czy jak? Już sie bałem że Hornet napisze "szykuj CV i dwa zdjęcia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Spartan dzieki za PW . Kurde mam mieszane uczucia co do tego koloru wyobrażałem sobie to trochę inaczej. Optycznie felga wydaje się być większa i profil wydaje się niższy. Jak Tobie się wydaje ? Robi to robotę czy zostać przy graficie w połysku/macie ? Jak dla mnie jest spoko... na żywo będzie na bank lepiej... ogólnie nie pchałbym się w ciemne kolory bo pomniejszają felgę... taka zieleń jest git no może trochę mniej oczojebna niz tam na VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 muszę się za nie powoli zabierać ... pewnie jak co roku zostanę z ręką w nocniku i założę takie jakie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Co tu się dzieje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ...znam to skąś... Ja się zastanawiam już tyle czasu jaki kolor w ogóle wybrać i nie wiem... ---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 15:41 ---------- Co tu się dzieje ??? Zbroimy się na wiosnę Szczuraz masz nowe PW z moją propozycją ---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:14 ---------- http://archi.inosak.org/imgdb/item644835714_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Grubo z tym motorkiem też bym się wkur..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jak myślicie...? Będzie coś z tego? Wiosna nadchodzi a tu jeszcze nie pryśnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dobry koła letnie założone z nowymi tarczami łożyskami i klockami i amortyzatorami z tyłu i śmigać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dobry koła letnie założone z nowymi tarczami łożyskami i klockami i amortyzatorami z tyłu i śmigać dalej Mi by się też przydały nowe tarcze i klocki do przodu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 zbroimy na wiosne, a jak! komu kalacha, komu PK, a kto chce rure? zrobimy roz****ol mundury tez Wam trzeba?:blowup::piroman: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jak myślicie...? Będzie coś z tego? http://images39.fotosik.pl/1378/ccfc6b12bfff7d88m.jpg Wiosna nadchodzi a tu jeszcze nie pryśnięte ciekawa wizja To są AEZ ? ---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:33 ---------- Arek możesz mi je rypnąć na czerwony z palety ferrari ? mój ojciec twierdzi ze bedzie w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 zbroimy na wiosne, a jak! komu kalacha, komu PK, a kto chce rure? zrobimy roz****ol mundury tez Wam trzeba?:blowup::piroman: Leki weź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ty lepiej tam z Dęblina, kombinuj lepiej jakis samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ty lepiej tam z Dęblina, kombinuj lepiej jakis samolot Nie łykałeś w ostatnim czasie pastylek z napisem LSD...? ---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:08 ---------- Jak myślicie...? Będzie coś z tego? http://images39.fotosik.pl/1378/ccfc6b12bfff7d88m.jpg Wiosna nadchodzi a tu jeszcze nie pryśnięte ciekawa wizja To są AEZ ? ---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:33 ---------- Arek możesz mi je rypnąć na czerwony z palety ferrari ? mój ojciec twierdzi ze bedzie w pyte To są AZEV'y robione przez Borbet'a A czerwony ogarne tylko nie wiem czy uda mi się trafić w odcień ferrari ale spróbuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Może pomylił leki z tymi dla konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Może pomylił leki z tymi dla konia To końskie leki tak kopią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian503394 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Pany ktoś jutro tak o 20 na browar do Dobrej wybiera się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi