krystian503394 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 złamał się, ale został sklejony i hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Łoooooj kolego luzuj, luzuj, nie chciałem Cie pod żadnym pozorem urazić lub coś w tym stylu... Nie miałem tego na myśli, jeśli odebrałeś to zbytnio do serca, to na zgode Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 złamał się, ale został sklejony i hula Ręce mi opadają do Was... 35zł i jeszcze kleicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Lepiej skleić na szybko i szukać niż łapać dodatkowy wqrw słuchając tego pyrkania A to trzeba smarować? ...nie dopisali Napisz do Wojtasa PW i dopisze Cię na pierwszej stronie do zakładki Łoooooj kolego luzuj, luzuj, nie chciałem Cie pod żadnym pozorem urazić Jako że Arek jest bardzo miłym człowiekiem to pewnie nie skręci Ci karku jak wpadniesz na spot ale zasada jest prosta jak się nie piło z kimś to trzeba zachować jakiś dystans My się znamy i piliśmy razem to się możemy jechać... ale jak jesteś trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dobra, temat wyjaśniony, "nie ma się co napinać, szkoda prądu" - wyłapane jakiś czas temu z rozmowy dwóch elektryków na montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Gobi łap póki stoją w giełdzie wiem że masz 2 lift ale te mają obrysy boczne http://www.a4club.pl/index.php?topic=30956.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Gobi łap póki stoją w giełdzie wiem że masz 2 lift ale te mają obrysy boczne http://www.a4club.pl/index.php?topic=30956.0 Widzę na odłam zaglądasz ?? Znasz historię tego forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Felge mam już do odebrania... zobaczymy co oni tam wymodzili Ponoć trzeba było spawać pod oponą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to szpachla , lakier i będzie felga nówka... mam nadzieję że magik znał się na robocie i da się ją wyważyć Widzę na odłam zaglądasz ?? Znasz historię tego forum ? Tak słyszałem o pewnych Murzynach z niedotlenionym mózgiem Ja zaglądam tam tylko w giełdę ale Gniady to ma tam historię w technicznych że hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tak słyszałem o pewnych Murzynach z niedotlenionym mózgiem Ja zaglądam tam tylko w giełdę ale Gniady to ma tam historię w technicznych że hoho Czekam na opowieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 siemka przed robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to szpachla , lakier i będzie felga nówka... mam nadzieję że magik znał się na robocie i da się ją wyważyć Właśnie odebrałem... i elegancko zrobili Teraz tylko lakier i będzie malina... A wyważali przy mnie i jest ok A tak nawiasem...mają nawet rześką Panią w biurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to szpachla , lakier i będzie felga nówka... mam nadzieję że magik znał się na robocie i da się ją wyważyć Właśnie odebrałem... i elegancko zrobili Teraz tylko lakier i będzie malina... A wyważali przy mnie i jest ok A tak nawiasem...mają nawet rześką Panią w biurze Gdzie robiłeś i ile skasowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 U Sochackiego na ul.Robotniczej (wcześniej byli na Borowskiej) Prostowanie+spawanie+szpachlowanie 190zł Pamiętaj tylko, że moja felga była zdrowo j**nięta...nikt oprócz nich nie chciał się podjąć naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja teraz swoje robiłem mam już jedną gotową pod lakier. Puściłem ją w czarną kontrolkę pare niedoróbek przed podkładem i przechodzę do następnej sztuki. Zacząłem od tej najbardziej sponiewieranej zajęła mi 4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja teraz swoje robiłem mam już jedną gotową pod lakier. Puściłem ją w czarną kontrolkę pare niedoróbek przed podkładem i przechodzę do następnej sztuki. Zacząłem od tej najbardziej sponiewieranej zajęła mi 4 godziny No musimy się sprężać... bo przydało by się już założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 szczurku drogi..nie widze roznicy miedzy europa a usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 kierunek jest czerwony i masz obrys na boku lampy No musimy się sprężać... bo przydało by się już założyć Ja jeszcze muszę letnie obuwie zakupić Jakby miał ktoś 225/45/17 w stanie do jazdy i dobrej walucie to chętnie odkupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja jeszcze muszę letnie obuwie zakupić Jakby miał ktoś 225/45/17 w stanie do jazdy i dobrej walucie to chętnie odkupię. Popytam, może coś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi