kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wojtas, bylebyś nie pierdolnął z przedostatniego na dół jak na czterech będziesz szedł, to będzie git A tak na serio, to bardzo zacnie. BTW, nasze auta mają fajne różnice - Twoja ma ramke grila, relingi i ramki wokol szyb na czarno a lampy ori w chromie, a ja tamto w chromie, a lampy czarne. Zresztą zobaczysz sobie jutro jak będziesz na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wojtas, bylebyś nie pierdolnął z przedostatniego na dół jak na czterech będziesz szedł, to będzie git A tak na serio, to bardzo zacnie. BTW, nasze auta mają fajne różnice - Twoja ma ramke grila, relingi i ramki wokol szyb na czarno a lampy ori w chromie, a ja tamto w chromie, a lampy czarne. Zresztą zobaczysz sobie jutro jak będziesz na spociku Wojtas już nie przyjeżdża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A przyjeżdża ktoś w ogóle autem? Czy już na rowerach tylko się zjeżdżacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wojtas, bylebyś nie pierdolnął z przedostatniego na dół jak na czterech będziesz szedł, to będzie git A tak na serio, to bardzo zacnie. BTW, nasze auta mają fajne różnice - Twoja ma ramke grila, relingi i ramki wokol szyb na czarno a lampy ori w chromie, a ja tamto w chromie, a lampy czarne. Zresztą zobaczysz sobie jutro jak będziesz na spociku Wojtas już nie przyjeżdża. Spoko spoko bede przyjezdzal, nadejdzie ten czas :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wojtas, bylebyś nie pierdolnął z przedostatniego na dół jak na czterech będziesz szedł, to będzie git A tak na serio, to bardzo zacnie. BTW, nasze auta mają fajne różnice - Twoja ma ramke grila, relingi i ramki wokol szyb na czarno a lampy ori w chromie, a ja tamto w chromie, a lampy czarne. Zresztą zobaczysz sobie jutro jak będziesz na spociku Wojtas już nie przyjeżdża. Spoko spoko bede przyjezdzal, nadejdzie ten czas :> No w końcu poznał bym założyciela tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :hi: Ciśnie ktoś jutro na naszą giełdę zobaczyć co tam ciekawego i jakie paździochy są ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To co konkretniejsze i za lepsze pieniądze to przed wjazdem na giełde już pójdzie, niedobitki zejdą do 8, reszta zostanie do 13 i będą wp***dalać kiełbaski z rożna z nadzieją, że ktoś zadzwoni, albo poogląda byłem kilka razy, zazwyczaj był właśnie ten scenariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To co konkretniejsze i za lepsze pieniądze to przed wjazdem na giełde już pójdzie, niedobitki zejdą do 8, reszta zostanie do 13 i będą wp***dalać kiełbaski z rożna z nadzieją, że ktoś zadzwoni, albo poogląda byłem kilka razy, zazwyczaj był właśnie ten scenariusz. jest dokładnie tak a najbardziej mnie rozpier*ala płatne wejście od osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie dałem rady dzisiaj do Lubina pojechać bo nie wstałem... później było F1 Jutro też jest F1 więc raczej nigdzie nie pojadę :gwizdanie: dzisiaj zapowiada się :drunk: . Qwa jak odbiorę w poniedziałek wyniki badań to pewnie skończy się picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie dałem rady dzisiaj do Lubina pojechać bo nie wstałem... później było F1 Jutro też jest F1 więc raczej nigdzie nie pojadę :gwizdanie: dzisiaj zapowiada się :drunk: . Qwa jak odbiorę w poniedziałek wyniki badań to pewnie skończy się picie Na razie wystarczy aerobik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Mam malutka proźbę jak jest ktoś kto mieszka koło Klodzka to prosiłbym o kontakt PW chodzi o ocene autka do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wcielo logo baner ktory byl w pierwszym poscie, jak ktos mialby w lepszej rozdzielczosci, lub pomysl zeby co innego wrzucic to prosze o info Bo widze ze galeri ktora byla rowniez niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie dałem rady dzisiaj do Lubina pojechać bo nie wstałem... później było F1 Jutro też jest F1 więc raczej nigdzie nie pojadę :gwizdanie: dzisiaj zapowiada się :drunk: . Qwa jak odbiorę w poniedziałek wyniki badań to pewnie skończy się picie Na razie wystarczy aerobik Po co Ci aerobik ??? Masz z czymś problem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy ktoś przyjeżdża na zlocie jakimis B6? Najlepiej 1.8T po chipsiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy ktoś przyjeżdża na zlocie jakimis B6? Najlepiej 1.8T po chipsiku Czemu sie pytasz jak nie przyjezdżasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy ktoś przyjeżdża na zlocie jakimis B6? Najlepiej 1.8T po chipsiku Czemu sie pytasz jak nie przyjezdżasz? Moze podskoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy ktoś przyjeżdża na zlocie jakimis B6? Najlepiej 1.8T po chipsiku Czemu sie pytasz jak nie przyjezdżasz? Moze podskoczę Przyjedź to się dowiesz a nie gdybasz.... Nie rozumiem ... ludzi pisze dużo a d*py na spota nie ruszą. Dopiero jak się coś spie...li to lecą na spota jak dziki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wie doszedłem dzisiaj do 1.3 bara i sprężarka padła ... :gwizdanie: jak ogarne temat to pojawię się na spocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wie doszedłem dzisiaj do 1.3 bara i sprężarka padła ... :gwizdanie: jak ogarne temat to pojawię się na spocie ... Ja już sączę browarka ... i dzisiaj jakoś nie będę miał raczej weny na ruszenie dupska na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 oj Panowie... :thumbdown: ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi