Gniady Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Rozpalam grila święta czas zacząć :beer1 :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ciężki dzisiaj był dzień.... jutro jeszcze grzej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Rozpalam grila święta czas zacząć :beer1 :beer1: kursowałem z browarem wczoraj pod Twoim domem ale ciemno było to nie niepokoiłem[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 10:24_________________________________________________bedzie ktoś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 mnie też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :hi: 537 km zrobione i dwa postoje Jestem już na dzielnicy jak coś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam! mam pytanie jest możliwość zby ktos podjechał i obejrzał to auto?? http://otomoto.pl/audi-a4-kolorowa-navi-pakiet-chrom-C18504995.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam! mam pytanie jest możliwość zby ktos podjechał i obejrzał to auto?? http://otomoto.pl/audi-a4-kolorowa-navi-pakiet-chrom-C18504995.html Przecież to 100KM do przejechania w jedną stronę. Czasu potrzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam! mam pytanie jest możliwość zby ktos podjechał i obejrzał to auto?? http://otomoto.pl/audi-a4-kolorowa-navi-pakiet-chrom-C18504995.html Przecież to 100KM do przejechania w jedną stronę. Czasu potrzeba.... Czesć gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Do mnie to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Do mnie to ?? No raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Do mnie to ?? No raczej. no to siema [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________Pany potrzebuję monitora na parę dni. Sprawa pilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 podjedz jutro ok 17:00 dam Ci 19 cali[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 00:21_________________________________________________pany jestem aktualnie w garażu i stanąłem w martwym punkcie ... potrzebuję kupić łoże sprężyny do tylnego amortyzatora ... a moze komuś zalega używka ? Wojtek ty goniłeś jakiś czas temu amory :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 :hi: podjedz jutro ok 17:00 dam Ci 19 cali :good: Jak dasz radę wcześniej to daj znać bo przecież krew mnie zaleje pracować na laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No poszly, nic mi nie zostalo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Pozdro ze slonecznego Livigno, Wlochy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Pozdro ze slonecznego Livigno, Wlochy :kox: No przerabiam teściowej schody za domem przerzuciłem 1200 kg. zaprawy cementowej wypiłem lecha i już leże jedno oko zamkniete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Szczurek dzięki za pamięć z monitorem ale jak patrzyłem to za chu chu nie wejdzie mi ;( W piątek kupię nowy i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No przerabiam teściowej schody za domem przerzuciłem 1200 kg. zaprawy cementowej wypiłem lecha i już leże jedno oko zamkniete. Panie panie nie mieszkasz przypadkiem z teściową ? To tak jakbyś sobie robił schody Szczurek dzięki za pamięć z monitorem ale jak patrzyłem to za chu chu nie wejdzie mi ;( W piątek kupię nowy i już mogłem Ci dać taboret odkopałem w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 mogłem Ci dać taboret odkopałem w piwnicy Nie mam gdzie go postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi