Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 My jesteśmy. Miejsce się nie zmieniło? ...wyciapane z tapatalka...
KYLOMC Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 w rzeczywistości gorzej wygląda ;/ i ta szpachla hahah wcześniej tez był bity
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tragedii nie ma, wyklepie się :decayed:
szczuraz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No tragedii nie ma, wyklepie się :decayed: Dobry negatyw miał ten kolo z astry. Ciekawe czy opony hurtem kupuje czy co dwa tygodnie jeździ na giełdę po nowe
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 I co najlepsze nic mu nie dobijało, bo zwróciłem uwagę Sztywniutko Nawiązując do naszej gadki Panowie, chopin nie obrażaj się :decayed::decayed:
Gość cwiara Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 I co najlepsze nic mu nie dobijało, bo zwróciłem uwagę Sztywniutko Nawiązując do naszej gadki Panowie, chopin nie obrażaj się :decayed::decayed: http://s14.postimg.org/yy6kv6ojl/DSC_0615.jpg O qr**. Jeblem :polew:
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ale rower mogłeś zostawic Proszę Jeszcze się załapałeś Największa felga spotu:
fatboy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 witam panów, nie orientujecie sięmoze czy w okolicy ulic kosmonautów i żwirowej znajde jakiś nocleg dla firmy gdyby ktoś coś to proszę o jakieś info na PW, z góry dzięki za ewentualną pomoc
Gniady Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ale rower mogłeś zostawic Proszę Jeszcze się załapałeś Największa felga spotu: http://s9.postimg.org/5cpts8pz3/DSC_0616.jpg Teraz jest pięknie chopin nie obraż się:grin:
Arbam Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jeszcze brakuje fotki jak lecisz na kole i bedzie komplet
musti Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pany może w piątek zrobimy spota coś tam się pogada a potem odstawi drezyny i % ? Pisać kto chętny
Gość cwiara Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jeszcze brakuje fotki jak lecisz na kole i bedzie komplet Wroce do domu to wrzuce ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Pany może w piątek zrobimy spota coś tam się pogada a potem odstawi drezyny i % ? Pisać kto chętny Ja jestem za.
musti Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jeszcze brakuje fotki jak lecisz na kole i bedzie komplet Wroce do domu to wrzuce ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Pany może w piątek zrobimy spota coś tam się pogada a potem odstawi drezyny i % ? Pisać kto chętny Ja jestem za. Ty nawet nie masz wyboru chłopcze
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jeszcze brakuje fotki jak lecisz na kole i bedzie komplet Wroce do domu to wrzuce ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Pany może w piątek zrobimy spota coś tam się pogada a potem odstawi drezyny i % ? Pisać kto chętny Ja jestem za. Ty nawet nie masz wyboru chłopcze Ty chłopcze bierzesz tą klape ode mnie?
musti Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jeszcze brakuje fotki jak lecisz na kole i bedzie komplet Wroce do domu to wrzuce ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Pany może w piątek zrobimy spota coś tam się pogada a potem odstawi drezyny i % ? Pisać kto chętny Ja jestem za. Ty nawet nie masz wyboru chłopcze Ty chłopcze bierzesz tą klape ode mnie? raczej wezmę chłoptasiu
Rekomendowane odpowiedzi