oca69 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tak apropo podrzuć namiary na PW do Pana Irka bo gdzies przesiałem
Gość cwiara Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 cały weekend na stadionie Może zawitam w sobote
szczuraz Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 Maciek mogą jak z każdych drzwi pociągniesz kabel kabli u mnie dostatek tylko gdzie co i jak Co do Irka to przypomnij mi jutro bo drugi telefon w aucie zostawiłem. Chyba że Gniady się aktywuje na browara to wyślę Ci jeszcze dzisiaj.
chopin Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 cały weekend na stadionie Może zawitam w sobote kurna ja mam w sobote impreze firmową za darmoszke chlańsko kiełbaski szaszłyki i grille , ale może wpadne " JAK BĘDĘ MIAŁ CZYM " :polew: (cwiara pamiętasz ? )
szczuraz Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 kurna ja mam w sobote impreze firmową za darmoszke chlańsko kiełbaski szaszłyki i grille Taka biba to chyba biskup przyjeżdża albo jakieś ponadprogramowe zmartwychwstanie się trafiło ? Nie pierdziel żeś piękny wbij na moment na stadion to się prawdziwego piwa raz do roku napijesz.
goldi Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Bry ja mam dwie imprezy jedna 24 a druga wypada jak będziemy w nysie
chopin Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 kurna ja mam w sobote impreze firmową za darmoszke chlańsko kiełbaski szaszłyki i grille Taka biba to chyba biskup przyjeżdża albo jakieś ponadprogramowe zmartwychwstanie się trafiło ? Nie pierdziel żeś piękny wbij na moment na stadion to się prawdziwego piwa raz do roku napijesz. czytać uważnie FIRMOWA znaczy że z pracy - a że zawsze jest na mega wypasie to żal nie skorzystać bo żarełko i wszytko pierwsza klasa jak prezes stawia to za darmoszke cały dzień jedzenia i chlania to kto by nie skorzystał jak się nie skończe na firmówce to napewno zajade
kaju Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Jaka darmowa 40 zeta z wypłaty potrącane oj... żeby nie więcej
Gniady Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 :shock3: Nie rób wielkich oczu tylko o której w sobotę idziemy?
chopin Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Jaka darmowa 40 zeta z wypłaty potrącane To chyba u was. U mnie darmoszka
KYLOMC Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Jaka darmowa 40 zeta z wypłaty potrącane To chyba u was. U mnie darmoszka to właśnie twoja podwyżka Darmo to kopa w d*pę już nie dostaniesz "kiedyś to były czasy" .....
Gość cwiara Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Za darmo to mozna dostac wp***dol na miescie albo zoltaczke w szpitalu ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- :shock3: Nie rób wielkich oczu tylko o której w sobotę idziemy? Bedziemy pierwszymi uczestnikami festiwalu
goldi Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Za darmo to własną żona ci d*py nie da chyba że to dzień wypłaty :-)
Damiandix Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Godz. 15.00 – 18.00 – Warsztaty pieczenie chleba | Koło Gospodyń Wiejskich z Juszczyna oraz Martyna Sobka i Laura Chołodecka Personalia lubej zobaczyć w spotach wrocławskich - bezcenne. W sobotę będę Was w takim razie łapał na miejscu.
Gniady Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Godz. 15.00 – 18.00 – Warsztaty pieczenie chleba | Koło Gospodyń Wiejskich z Juszczyna oraz Martyna Sobka i Laura Chołodecka Personalia lubej zobaczyć w spotach wrocławskich - bezcenne. W sobotę będę Was w takim razie łapał na miejscu. Ok
qrczak91 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Dzisiaj na Tekach projekt P.I.W.O. Ktoś się wybiera?!
szczuraz Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 sam sobie zrobię projekt piwo ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- nie zalega komuś 225/45/17 ?
Rekomendowane odpowiedzi