Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiesz jak się robi,..... jedź gdzie jest dziura. Wypiardol te slupki zrób fonem kilka zdjęć i na policję. Niech zarządca drogi płaci odszkodowanie.

Jutro będę działał... może coś się uda wyrwać :wink4:
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiesz jak się robi,..... jedź gdzie jest dziura. Wypiardol te slupki zrób fonem kilka zdjęć i na policję. Niech zarządca drogi płaci odszkodowanie.

Jutro będę działał... może coś się uda wyrwać :wink4:

Nie składaj broni...

Opublikowano

walcz, chociaż przygotuj się na to, że łatwo Ci nie dadzą kasy. Sprawa może trafić do sądu, zwłaszcza, jak nie było policji :kwasny:

Opublikowano

walcz, chociaż przygotuj się na to, że łatwo Ci nie dadzą kasy. Sprawa może trafić do sądu, zwłaszcza, jak nie było policji :kwasny:

Co ty mówisz.. przecież jutro to się stanie i będzie policja :decayed:

Opublikowano

:polew:

ja nic nie wiem o żadnym zdarzeniu :gwizdanie:

Opublikowano

Jak to nie, przecież jesteś świadkiem jednym z trzech :polew:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 23:39_________________________________________________Jeszcze trochę i pęknie 200 stron :naughty:

Opublikowano

Ja jutro nie mogę bo tak to nie byłoby problemu :decayed:

Spać nie mogę a alkohol się już kończy :confused4:

Opublikowano

Hehe ja dopiero zaczynam :decayed:

Ja pewnie zaraz oddam się w objęcia Morfeusza..... radio gra jakieś gówwwno i nie ma czego słuchać. Jakieś smęty dla małolatów bzykających się pokątnie. [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 00:03_________________________________________________Wiedzial jak pomoc

Opublikowano

Kilka dni temu fela mi się wygła :wallbash:

Wcześniej nie prostowałem nigdy żadnych felg i nie orientuje się w temacie... da się ją odratować jeszcze?

Zdj_cie0104.jpg

Zdj_cie0105.jpg

Grabowski na Krzemienieckiej to poskłada do kupy w mojej pseudo drift sierze po urwaniu zawiasu o krawężnik brakowało 4.5 cm rantu i on to napawał . Nie była kwadratowa i dała się wyważyć . Moją felgę z audi też ostatnio robił i nie mam bicia .

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Kilka dni temu fela mi się wygła :wallbash:

Wcześniej nie prostowałem nigdy żadnych felg i nie orientuje się w temacie... da się ją odratować jeszcze?

Zdj_cie0104.jpg

Zdj_cie0105.jpg

Grabowski na Krzemienieckiej to poskłada do kupy w mojej pseudo drift sierze po urwaniu zawiasu o krawężnik brakowało 4.5 cm rantu i on to napawał . Nie była kwadratowa i dała się wyważyć . Moją felgę z audi też ostatnio robił i nie mam bicia .

U mnie od rantu do opony brakuje 1.8cm z zewnatrz, a wewnatrz 0.8cm... Jaki koszt takiej operacji?
Opublikowano

ze spawaniem i szlifowaniem płaciłem 130 pln

Opublikowano

ze spawaniem i szlifowaniem płaciłem 130 pln

A to spoko... zobaczymy czy podejmą się naprawy :wink4:

...a teraz jadę ogarnąć temat tej dziury :gwizdanie:

Opublikowano

Siema ja dzisiaj o 04.15 wybywam na 8 dni do zobaczyska :hi: :hi: :hi:

3 maj się tam cycu... szerokości.

Opublikowano

czym się!

Opublikowano

a ja nie wybywam :blink: wy***ali mnie w powietrze z Egiptem ... na szczęście kase odzyskałem :wallbash: pozostaje mi polskie morze bo wszystkie samoloty pełne przez najbliższe 2 tygodnie ;(

Opublikowano

:shocked:

co się stało? Jak to wy***ali?!