goldi Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Siemka też zawitam dziś mam nadzieje że nie będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzisiejszy spot Na stadionie miejskim. Start 17:00 Wjazd od strony Królewieckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Moze wpadne jak sie wyspie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mi się przyciegnęło Mi się przyciegnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 na 17:30 bedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Pałkarze jeszcze stoją przy stadionie wzdłuż obwodnicy? Edytowane 20 Marca 2016 przez Piotrek Szostak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Tak. Mam nadzieję że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Bry;) w Święta wszyscy trzymają brzuchy przy stole całe 3 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Może tak coś w sobotę zrobimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Tylko, żeby było cieplej niż w niedziele;) to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Rownież jestem za sobota. A może by tak parking na magnolii?? Choć pogoda ma być znośna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Będzie bliżej po kawe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Rytualna kawa musi być [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 ja byłbym bardziej żeby zrobić na stadionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 ja odpadam córke mam po operacji święta w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Niech wraca szybko do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Pogoda chyba będzie sprzyjać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 znaczy niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi