szczuraz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ostre [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 16:23_________________________________________________pierwszy po powstaniu foruma :evil:
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 :hi: W końcu... onet, gazeta i pudelek to zło wcielone B5 granatowe z ramkami widziane dzisiaj na milenijnym i dalej na lotniczej DW 6xxMC przyznać się który to.
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 miało lampy gej-look ? normalny polift... myślałem że może Wojtas ....
qrczak91 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 :hi: :hi: w sumie, mój pierwszy, został wysłany wczoraj
hornet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 gała s-line już siedzi... ile się nawqrwiałem to moje przy zakładaniu.... Zaraz wpadnie nowy olej do skrzyni :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Hornet robiłeś dzisiaj gałe ?
kaju Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 hornet, nie wiem czy Ci gratulowałem maleństwa w drodze, jeśli nie, to graty przeogromne, no i reszta panów wrocławiaków... Muszę się Wam pochwalić, że ten mój brzdąc, co go widzieliście ze mną na spocie, będzie na boże narodzenie miał brata :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>
hornet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Hornet robiłeś dzisiaj gałe ? pieeerdool się
szczuraz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Muszę się Wam pochwalić, że ten mój brzdąc, co go widzieliście ze mną na spocie, będzie na boże narodzenie miał brata widzę że masowa produkcja ruszyła :gwizdanie: pieeerdool się tak przy wszystkich ?!
hornet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Muszę się Wam pochwalić, że ten mój brzdąc, co go widzieliście ze mną na spocie, będzie na boże narodzenie miał brata widzę że masowa produkcja ruszyła :gwizdanie: Nie wiesz jak się to robi ?? Mogę pomóc jak coś
kaju Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Muszę się Wam pochwalić, że ten mój brzdąc, co go widzieliście ze mną na spocie, będzie na boże narodzenie miał brata widzę że masowa produkcja ruszyła :gwizdanie: Nie wiesz jak się to robi ?? Mogę pomóc jak coś On cały czas myśli, że to tylko do siku służy
szczuraz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Spoko wodza ja sie muszę najpierw wybudować a dopiero potem produkować . Poza tym w cenie wózka moge sobie postawić program w ECU Project a za resztę zrobić sztywny dolot i duuuży IC Nie wiesz jak się to robi ?? Mogę pomóc jak coś w twoim wykonaniu to chyba będzie jakoś tak : gała już siedzi... ile się nawqrwiałem to moje :evil:
hornet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Po moim wyczynie Twoja nie chciałaby z Tobą iść do łóżka. Wysłałby Cię na szkolenie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi