zax99 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Cześć! Ma ktoś we Wrocławiu AEB z kompem na 5 wtyczek? Potrzebuję podmienić na chwilę, bo ta cholera dalej nie chodzi jak trzeba na benzynie, a pomysły na inne rozwiązania się skończyły... Oczywiście odpłatnie Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
cinkers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pany ma ktos jakies ciekawe alu 18 cali do b7? Szukam czegoś. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
zax99 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Siemanko, ktos z ok. Legnickiej bylby wstanie zaczytac mi bledy i je ewentualnie usunac z a4 b7? Najlepiej jak najszybciej 665 782 734 przedzwoń dziś, jeśli kabelek z KKL wystarczy do B7, to mogę Ci sczytać i skasować.
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie obsłuży wszystkiego. A Twoje ecu czas przerobić na nowe kości. Większe możliwości rozwoju np sterownik z AJL będzie mozna podłożyć.
arre Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Macku dzieki za namiar na dziadka z helmofonem od tlumikow sprawe szwagrowi ogarneli od reki full profi
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Cieszę sie. Gość jest specyficzny ale jak żyje to nie słyszałem żeby miał jakiś fuckup.
jmr Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dobra/tania hurtownia olei silnikowych? petrobaza niedaleko magnoli różne mają i rzeczowo doradzają Cieszę sie. Gość jest specyficzny ale jak żyje to nie słyszałem żeby miał jakiś fuckup. Który to? ten z Małopanewskiej? to sobie zapamiętam :-) /ja kiedyś coś robiłem na Księcia Witolda u teścia/
szczuraz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Z Góralskiej. Ten z Małopanewskiej to jakiś buc. Byłem u niego dwa razy i o dwa za dużo. Wszędzie widział problemy a i cenowo dwa razy tyle co pan z Góralskiej.
zax99 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Nie obsłuży wszystkiego. A Twoje ecu czas przerobić na nowe kości. Większe możliwości rozwoju np sterownik z AJL będzie mozna podłożyć. Do kogo w tym temacie uderzyć?
szczuraz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zagadaj do kolegi DEV -> http://a4-klub.pl/index.php?/user/9446-dev/Powinien mieć kogoś konkretnego.
KYLOMC Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Siemka gdzie polecacie dac magiel na regeneracje ? cieknie mi z magla od strony kolumny kier.
zax99 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Siemka gdzie polecacie dac magiel na regeneracje ? cieknie mi z magla od strony kolumny kier. Lesław Wnuk713456841 Pamiętaj, żeby zdejmując i zakładając przekładnie dać ją na wprost. Bo szkoda taśmy od poduszki Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
trezor4 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Chlopaki gdzie we Wrocławiu macie jakas dobra stację diagnostyczną bo coś mi stuka w okolicy kola podczas zmiany biegów oraz przyspieszania tzn wg mnie jak by luz na półosi był i uderza przy zmianie prędkości obrotowej ( ale nie zawsze ) . Dzieki
Gac3k Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Chlopaki gdzie we Wrocławiu macie jakas dobra stację diagnostyczną bo coś mi stuka w okolicy kola podczas zmiany biegów oraz przyspieszania tzn wg mnie jak by luz na półosi był i uderza przy zmianie prędkości obrotowej ( ale nie zawsze ) . Dzieki Mam to samo na wolnych obrotach i na biegach 1 i 2. Pojedynczy stuk ?
trezor4 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Tak Chlopaki gdzie we Wrocławiu macie jakas dobra stację diagnostyczną bo coś mi stuka w okolicy kola podczas zmiany biegów oraz przyspieszania tzn wg mnie jak by luz na półosi był i uderza przy zmianie prędkości obrotowej ( ale nie zawsze ) . Dzieki Mam to samo na wolnych obrotach i na biegach 1 i 2. Pojedynczy stuk ? Tak mechanik nic nie znalazł , a mnie strasznie irytuje . Cos wymieniałes ?
qrczak91 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Tak Chlopaki gdzie we Wrocławiu macie jakas dobra stację diagnostyczną bo coś mi stuka w okolicy kola podczas zmiany biegów oraz przyspieszania tzn wg mnie jak by luz na półosi był i uderza przy zmianie prędkości obrotowej ( ale nie zawsze ) . Dzieki Mam to samo na wolnych obrotach i na biegach 1 i 2. Pojedynczy stuk ? Tak mechanik nic nie znalazł , a mnie strasznie irytuje . Cos wymieniałes ? Jechać do Ćwiary na piękną
szczuraz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wygoogluj Albaz. Bosch serwis Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
PiotrekS Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Siemanko. Panowie szukam kogoś, kto ma blisko do Kamiennej Góry. Autko jest do obejrzenia, a z Lublina w ciemno nie chce jechać oglądać. Może znacie tą Aśkę? http://allegro.pl/audi-a4-1-8t-163km-exterieur-s-line-i6422881109.htmlWiem, że wystawiana jest już, któryś raz.
Rekomendowane odpowiedzi