Gentleman Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Szukam RNS-E do A3, gydyb ktos mial jakies info, cos wiedzial prosze o znaka
szczuraz Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Dzisiaj 16:00 stadion miejski. Gdyby ktos nie wiedział jak trafić numer do mnie jest w pierwszym poście Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Macie kogoś od ustawiania geometrii kół w oleśnicy ?
Gość Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Macie kogoś od ustawiania geometrii kół w oleśnicy ? Jedz do kumejki przy wylocie na dobroszyce, tvn turbo mu zasponsorowało ten sprzęt. Projekt warsztat był tam kręcony
TOM3K Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 jakiś dokładny adres masz ?
szczuraz Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Macie kogoś od ustawiania geometrii kół Ja u dziadka na Waflowej we Wro robię. 70 pln za quattro mnie kasował przód plus tył.
hornet Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Chlopy... potrzebna pomoc. Mam do kupienia kola do micry we Wroclawiu Krzyki. Odebral by mi ktos z Was te kola i wyslal kurierem do mnie? Sianko przeleje na konto. Gosc preferuje tylko odbior osobisty. Stawiam flaszke Hornet Ci to ogarnie wal do niego PW. Siedzi na L4 nudzi się chłopczyna Bardzo chetnie ale.pozmienialo sie u mnie i brak czasu ostatnio jest.
michu93 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Macie kogoś od ustawiania geometrii kół w oleśnicy ? ponoć na gęsiej górce przy wylocie na Ostrów w SKP dobrze laserowo ustawiają, tylko ostatnio wjechałem o 17 (otwarte do 18) to mi odmówili
Ksiadz Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Doberek. Pany, kto tu prowadził, prowadzi "szrot" we wrocku, lub okolicach? Chciałem zapytać, złożyć małą ofertę ;-)Pozdrawiam
szczuraz Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 Pisz na pw co potrzeba kontakt sie załatwi. Dalej targasz angliki do pl ?
Ksiadz Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 No właśnie mniej więcej o ten temat chodzi :-)Zaraz Ci napiszę co i jak.
Gość Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Macie kogoś od ustawiania geometrii kół w oleśnicy ? ponoć na gęsiej górce przy wylocie na Ostrów w SKP dobrze laserowo ustawiają, tylko ostatnio wjechałem o 17 (otwarte do 18) to mi odmówili Nawet tam nie jedź. Gorszych partaczy nie ma w okolicy.
michu93 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Macie kogoś od ustawiania geometrii kół w oleśnicy ? ponoć na gęsiej górce przy wylocie na Ostrów w SKP dobrze laserowo ustawiają, tylko ostatnio wjechałem o 17 (otwarte do 18) to mi odmówili Nawet tam nie jedź. Gorszych partaczy nie ma w okolicy. byłem tam nie swoim autem, więc było mi to wszystko jedno gdzie ale przyjdzie na mnie kolej, że też będę musiał kiedyś ustawić ponownie ktoś coś w niedzielę? chyba zostaję na weekend we Wro, więc może bym podjechał.
TOM3K Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 gościu w co uszol podał nie odbiera a nówka zima czeka i szkoda zakladac.
szczuraz Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 Ale Cię Tomek pięknie załatwili z tą navi...
TOM3K Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Szczurek Ty tam patrz czy we Wrocławiu się nie sprzedaje A tak serio to cały weekend zjebany. Moja wczoraj miała urodziny chciałem ja dzisiaj zabrać gdzieś a tu pipa
szczuraz Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 Ja cały czas patrzę bo szukam dla siebie.
TOM3K Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) jak Ci się rzuci w oczy troche porysowany ekran to pisz Anetka zrobiła mu znaki szczególne Edytowane 22 Października 2016 przez TOM3K
Toskańczyk Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Wymieniał ktoś szybę czołową w aucie i może polecić jakiś warsztat?
Rekomendowane odpowiedzi