szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dobre rano. Przyszła nowa dostawa pasów i zaciągów gdyby ktoś potrzebował .
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wyciągnąłem jabłko i banana mojej Pani Brzmi ciekawie :naughty:
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wyciągnąłem jabłko i banana mojej Pani Brzmi ciekawie :naughty: Won mnie stąd Tu mamy porzundnych ludzi
e9matic Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bry Ale z Was ranne ptaszki :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wyciągnąłem jabłko i banana mojej Pani Brzmi ciekawie :naughty: Won mnie stąd Tu mamy porzundnych ludzi Kiedy startujesz po klubowicza ? Nie chciałbym przegapić głosowania nad Twoją osobą :naughty: :naughty:
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wyciągnąłem jabłko i banana mojej Pani Brzmi ciekawie :naughty: Won mnie stąd Tu mamy porzundnych ludzi Kiedy startujesz po klubowicza ? Nie chciałbym przegapić głosowania nad Twoją osobą :naughty: :naughty: Ni chooja. Po co ? Już miałem i co .... dziewczyny jak miały okresy tak mają.
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kiedy startujesz po klubowicza ? Nie chciałbym przegapić głosowania nad Twoją osobą :naughty: :naughty: To uparta menda jest. Chyba nie do twarzy było by mu w różowym. [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 12:32_________________________________________________Poziek jak już tu wpadłeś nie walają Ci się jakieś ciekawe manele od 1.8T ?
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Poziek jak już tu wpadłeś nie walają Ci się jakieś ciekawe manele od 1.8T ? On niech lepiej nie wpada
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Poziek jak już tu wpadłeś nie walają Ci się jakieś ciekawe manele od 1.8T ? A co potrzebujesz ?
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 On niech lepiej nie wpada Boisz się konkurencji ? :gwizdanie: A co potrzebujesz ? Sam nie wiem to Ty wiesz co gdzie wsadzić żeby 1.8T jechało ...
Slavak Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam, potrzebuję dorobić teflonową podkładkę... gdzie da radę zrobić coś takiego we Wrocławiu ?? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam.
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Sam nie wiem to Ty wiesz co gdzie wsadzić żeby 1.8T jechało ... To poczytaj sobie techniczny
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Sam nie wiem to Ty wiesz co gdzie wsadzić żeby 1.8T jechało ... To poczytaj sobie techniczny Żeby to AEB jechało to worek siana potrzeba :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 worek już mam także coś na start jest a od finansowania to jest twoja firma
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 worek już mam także coś na start jest a od finansowania to jest twoja firma W tą motorownię trzeba trochę wsadzić jak pisałem.... na temat tego silnika już książki napisano
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 o Twoich turbognojakach też a pytania sam zadawałeś nie dalej jak 2 strony temu założę się że gdybyś miał dostęp do jakiejś kosteczki ze sprawdzonym programem sam byś wrzucił bez zastanowienia :gwizdanie:
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 o Twoich turbognojakach też a pytania sam zadawałeś nie dalej jak 2 strony temu założę się że gdybyś miał dostęp do jakiejś kosteczki ze sprawdzonym programem sam byś wrzucił bez zastanowienia :gwizdanie: Jak masz ową kosteczkę bo osobnik od którego ją masz powinien wiedzieć pod co była przygotowana (jakie graty)
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 chyba ze została zassana z ruskiego forum i turbina odleci przy 3.5 RPM
Rekomendowane odpowiedzi